Hogyan kell integrált videókarit letiltani?
Ascrock P4i65GV-ba beleraktam egy agp-s Radeon 9250-et,eddig Intel Extreme Graphich 2-vel működött...
Le töröltem as régi drivert,feltettem az újat + a Catalystot.
Elvileg a Radeont használja,de a Catalystban azt írja hogy PCI sínt részesíti előnyben,az AGP alapállapoton van(gondolom 1x-esen a 8x helyett),és azóta bármikor amikor bekapcsolom a gépet autómatikusan drivert akar keresni a netről, a 82865g-nek.
BIOS-ban nincs olyan funkció hogy letiltás,sőt még az AGB szorzóját sem tudom állítani,a a feladatkezelőben sem sikerült,mivel ha törlöm a EG 2 drivert,automatikusan újrakeresi azt.
Hogyan lehetne letiltani hogy csak az AGP-set lássa,mivel eddig egy másik gépbe majdnem ugyan ezzel a konfigurációval működött normálisan!?
A válaszokat előre is köszönöm!
Eszközkezelő?
Start>Sajátgép>Kezelés>Eszközkezelő>Videókártyák
köszi,de ahogy írtam is,ott sem működik...
Hiába törlöm,vagy letiltom,mindig újat keres...
A BIOSBAN csak olyan int. videókarival kapcsolatos beállítás van,amellyel ki lehet választani a "felismerési sorrendet". Most AGI/PCI/Onboard-re van állítva.
Más ilyen ehhez kapcsolódó beállítást nem találtam!
Köszi még 1x,azért jöhetnek még!
Nézz körül jobban abban a BIOS-ban! :)
Nem a videokártya beállítása a letiltás, hanem a PCI beállítások közt és/vagy integrált eszközök közt találod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!