Nem ismeri fel a TV-m a külső HDD-t, mi az oka?
Használtam korábban külső HDD-t hozzá és tökéletesen működött(csak tönkrement). Vettem egy újat WD Elements 1TB-os (az előző 1TB WD My Passport Ultra). Mikor csatlakoztatom a tv-re (LG smart tv) ezt írja ki "Hiba az USB-ezközön. Ellenőrizze az USB kapcsolatot." Mi lehet a gond?
Válaszokat előre is köszönöm!
Így első tippre, azt gondolom, lehetséges nem tud neki elég áramot adni. Az én TV -men pl direkt van 0,5 A -es USB pen drive -oknak és 1 A -es USB külső vinyóknak.
A másik hogy a partíciót nem ismeri fel, ami gyárilag a vinyón van. A kézikönyvbe nézd meg, milyen fájl rendszereket támogat.
A kézikönyvben nem írnak semmit róla viszont ahonnan rendeltem egy kommentelő ezt írta
"Médiatárolóként való használatához, érdemes a particiós táblát átkonvertálni GPT-ből MBR-be és NTFS-re formázni, hogy a tv-k is felismerjék."
Viszont ezzel így hirtelen nem tudom mit kezdjek.
Rádugod egy számítógépre és megformázod a kívánt paraméterekkel.
Ehhez használhatod az operációs endszer saját eszközeit, vagy pl. a TotalCommander-t, vagy más particionáló programot.
Pl. az AOMEI Partition Assistant egy nagyon jó, otthoni használatra ingyenes és magyarul is tudó program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!