Hintaloeteto kérdése:
Miért nem ismeri fel a laptopom a Samsung külső HDD-met?
Figyelt kérdés
Ez egy 500GB Samsung M3 külső HDD USB 3.0 csatlakozóval. A laptopomon az USB 3-as portra dugva nem ismeri fel a vinyót, világít, áramot kap, de semmilyen más életjelet nem tudtam belőle kicsikarni. De ha az USB 2-esbe dugom akkor minden rendben van tudom használni, tudok róla írni olvasni is (USB 2-es sebességgel). Drivereket is felraktam, de ez sem segített. Másik gépre (USB 3-as portra) dugva is teljesen jól működik.
Az érdekes az, hogy ha a laptopomon az USB 3-as portra USB 2-es pendrivet dugok rá akkor az működik, természetesen nem USB 3-as sebességgel.
Valami ötlet? A port rossz vagy a vinyó? Vagy a Windows? :D
(Sajnos az USB 3-as portot nem volt alkalmam kipróbálni más USB 3-as adathordozóval, így erről nem tudok mondani semmit)
2017. dec. 7. 17:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!