Alacsony fenntartású, olcsó nyomtató?
Mindenképp lézereset vegyél, olcsóbb a toner, mint a festékpatronos (meg nem is tud annyit mint ami rá van írva, mert 10% kb az oldal töltöttségi szintje, tehát 4 sornyi 14es betűméret meg egy 16-os cím, erre van számolva).
[link] pl
Ez kell neked:
Egy 1000 oldalas utángyártott toner kb 2000 ft. A dob 10000 oldalas 3200 ft (évi 1000 oldallal számolva 10 évig elég).
Toner:
Dob:
Azért merem ajánlani, mert nekem is ilyen van és maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Azért kell lézer, mert ha 2 hónapig nem nyomtatsz, akkor sincsen semmi gond, nem szárad be, csak rákötöd a gépre és nyomtatsz. Tapasztalatból mondom. A tintásokat felejtsd el.
#2-es Nem tudom te hol kerested a tonert és hol 10000 ft az utángyártott? Én ezt találtam az #1-es által említett nyomtatóhoz:
Ezek szerint 3174 ft a HP nyomtatóba a toner. És ha jól tudom a HP tonerek a dobot is tartalmazzák.
Örülök, hogy segíthettem.
Az Extrem Digitalban 16000 ft és ingyen szállítják.
Azt hiszem USB nyomtatókábel nem lesz a csomagban, azt neked kell venni (pár száz forintos tétel).
Még egy infó: a nyomtató mellé csomagolt toner un. kezdő csomag, ami azt jelenti, hogy nem teljesen töltik meg hanem csak kb 700 oldalas. De ez minden nyomtatónál így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!