Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alacsony fenntartású, olcsó...

Alacsony fenntartású, olcsó nyomtató?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, szeretnék a szobámba egy kis nyomtatót, hogy ne kelljen mindig az utolsó percekben sorban állni az egyetemi nyomtatónál, vagy sunyiban nyomtatgatni anyukám munkahelyén. :^) Szóval nem nyomtatnék sokat, csak feladatlapokat, beadandókat, stb, de az eddigi féléveim alapján minden héten lenne valami kis apróság. Meg néha-néha magamnak nyomtatnék egy-két képet vagy receptet vagy ilyesmi. Nem szeretnék (tudok) 20 ezer forintnál többet szánni rá. Milyen nyomtató típusok vannak, amikbe olcsó a patron/toner, és hol vegyek? Használtan esetleg? Köszike!

2018. jan. 2. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindenképp lézereset vegyél, olcsóbb a toner, mint a festékpatronos (meg nem is tud annyit mint ami rá van írva, mert 10% kb az oldal töltöttségi szintje, tehát 4 sornyi 14es betűméret meg egy 16-os cím, erre van számolva).

[link] pl

2018. jan. 2. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én rákerestem ennek a nyomtatónak a tonerjáre (utángyártott) és 10000 ft volt, míg az én EPSON tintasugaras nyomtatómba 300 ft-ért veszem darabját a színes patronoknak.
2018. jan. 2. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez kell neked:

[link]

Egy 1000 oldalas utángyártott toner kb 2000 ft. A dob 10000 oldalas 3200 ft (évi 1000 oldallal számolva 10 évig elég).

Toner:

[link]

Dob:

[link]

Azért merem ajánlani, mert nekem is ilyen van és maximálisan meg vagyok elégedve vele.

Azért kell lézer, mert ha 2 hónapig nem nyomtatsz, akkor sincsen semmi gond, nem szárad be, csak rákötöd a gépre és nyomtatsz. Tapasztalatból mondom. A tintásokat felejtsd el.

2018. jan. 2. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:

#2-es Nem tudom te hol kerested a tonert és hol 10000 ft az utángyártott? Én ezt találtam az #1-es által említett nyomtatóhoz:

[link]

Ezek szerint 3174 ft a HP nyomtatóba a toner. És ha jól tudom a HP tonerek a dobot is tartalmazzák.

2018. jan. 2. 23:25
 5/7 A kérdező kommentje:
3-as: Hűha, ez nagyon jónak tűnik. Két félév között tényleg van, hogy sokáig nem kéne nyomtatni semmit. Köszi szépen, ment a zöld kéz! :)
2018. jan. 2. 23:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy segíthettem.

Az Extrem Digitalban 16000 ft és ingyen szállítják.

Azt hiszem USB nyomtatókábel nem lesz a csomagban, azt neked kell venni (pár száz forintos tétel).

Még egy infó: a nyomtató mellé csomagolt toner un. kezdő csomag, ami azt jelenti, hogy nem teljesen töltik meg hanem csak kb 700 oldalas. De ez minden nyomtatónál így van.

2018. jan. 2. 23:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk 3000-ért van canonos,de talán nem a legjobb,de ja most jut eszembe, hogy az mondjuk akciós volt akkor abban a boltban,és úgy lett annyi, de nyomtató, szkenner, fénymásoló egyben
2018. jan. 3. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!