Hasonlóan tudnék/tudnánk így játszani, mintha konzolt vennék?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy laptopom, amihez szeretnék venni 2db joystickot. Az lenne a lényeg, hogy néha-néha tudjak haverral, barátnővel közösen játszani valami autós, lövöldözős, stb játékkal. Mivel nem játszanánk sokat, ezért a konzolvásárlást elvetettem. Drága konzol, drága játékok stb.
A kérdésem az, hogy működőképes lenne a dolog? Milyen játékokkal lehetne játszani ketten, akár osztott képernyőn? Olcsóbb vezeték nélküli joystickok jönnének szóba. Vagy inkább vezetékes? Fifa, Need for Speed pl csak szerverrel lenne játszható, vagy simán offline is?
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat, tanácsokat!
2018. jan. 2. 14:50
1/1 anonim válasza:
Nem tudom milyen laptopod van, de nincs sok játék sajnos pcre ami többen játszható egy gépen. Dirt3, fifa ilyen és bár neü értem mire gondolsz a szerver alatt de nincs rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!