Valaki segítene monitorválasztásban? UHD vagy Ultrawide?
Figyelt kérdés
Mérnöki területre vásárolnék monitort. Elsősorban CAD szoftverhez, Inventorhoz kellene, ezért 4K-sra gondoltam, mivel annak nemcsak a horizontális, de a vertikális kiterjedtség is nagy. 27-28"-os eszközöket néztem eddig. Gondoljátok egy 32"-os jobb lenne? Relatíve közel ülök a képernyőhöz, ezért gondoltam kisebb méretre.
Játszani is szeretnék rajta, ehhez durván fél év múlva fogom fejleszteni a gépemet. (a játék csak hobbi, elsősorban tervezésre kell)
Ár tekintetében: 200 ezer forint fölé nem mennék.
Van valakinek tapasztalata (akár pozitív akár negatív) olyan típusokkal, amik megfelelnek az általam leírtaknak? Illetve, ha valaki tud konkrét modellt, ajánlana valamit?
2017. dec. 29. 20:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!