Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » LG 29UM58 ultrawide monitor...

LG 29UM58 ultrawide monitor "black bar" eltüntetése, de HOGYAN?

Figyelt kérdés
Vettem a napokban egy ilyen tipusú monitort.Sokat olvasgattam a témában,hallottam róla,hogy vannak játékok,amik nem szeretik a 21:9-es képernyőket.Akadnak játékok,melyek szépen futnak teljes képernyőn.De sajnos nagyon sok nem akar így futni,hiába állítgatok mindent,nem tudom kihasználni a monitorom adottságait.A képernyő szélén ott van a 2 fekete sáv,angolul "black bar".Külföldi fórumokon olvastam erről,más is küzd ezzel a jelenséggel.A legidegesítőbb az egészben például,hogy az Inside nevű játékot,sehogy se tudom teljes képernyőn futtatni,a youtube-on meg ott a rengeteg videó ahogy tolják neki 21:9-ben teljes képernyőn blackbar nélkül.És ez csak egy a sok közül.Ekkora béna lennék,hogy nem tudom beállítani a monitorom?Légyszi valaki segítsen nekem ebben,teljesen bele vagyok már zizzenve ebbe az egészbe.Van a monitorhoz egy onscreen control nevű program,de itt sincs ilyen beállítás sehol.Előre is köszi!

2017. nov. 2. 15:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!