Mi a véleményetek erről a configról?
- Ház: ZALMAN R1
- Alaplap: GIGABYTE Z370P D3
- CPU: INTEL Core i3-8100 3.60GHz 1151 300
- RAM: CORSAIR 8GB Vengeance LPX DDR4 3000MHz CL15 KIT
- VGA: GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 Windforce
- PSU: EVGA W1 500W
Azért válaszottam i3-8100at, hogy később, ha kevés akkor tudjam akár 9-es szériára, akár 8-asból i7-re bővíteni.
Mennyire rosszabb üzlet, mint egy hasonló tudású Ryzen?
#7.Az minden csak nem teszt.
Ez már igen:
Vedd ki a (( jeleket a linkből, a trágárságszűrőnek nem tetszik.
Annyiért szuper választás, de csak 2A-el (24W) erősebb a 12V ága gyakorlatilag a 400W verzióénál.
Ha nem sokkal drágább mehet a nagyobb is.
Kérdező:
Szerintem akkor legyen Integra M 450W.
De a Masterwatt Lite 500W-al sincs semmi gond.
Amúgy csak szólok hogy a System Power 8 HEC beles, eléggé hasonló belseje van mint az EVGA W1-nek.
Mi a gond az Integra M-el?
Amúgy kicsit tisztázzuk a dolgokat.
A CXm széria alacsonyabb minőséget képvisel mint a Pure Power 10/Raider II, innentől kezdve az már nem jó választás mivel azért az összegért jobb tápot kapsz.
Az EVGA B3 lett volna jó alternatíva de ott meg a belseje miatt volt egy kis balhé, végül meg lett erősítve hogy Superflower beles de tesztek alatt mégis csak lehaltak szóval valami nem stimmel...
Az Integra M pedig ezek felett helyezkedik el, tudtommal az S12II-nek volt a konkurenciája, csak szépen leesett az ára, de pl. +12V-os ágak stabilitásában az S12II-nél is jobb volt ami nem kis szó.
Tehát ez már alkalmas kisebb OC-ra is.
Semmi gond az Integra M-el, de az már 18k felett van.
Az osztott ág miatt nagyon megbízhatóak a Be Quiet tápok. Amit linkeltem oldalt, ott tesztekből vett értékeket hasonlíthatsz össze. Persze lehet itt-ott elírás, de nem egy gagyi oldal.
Az ár is tükrözi a minőséget, szépen sorba raktam.
Azért a lista tükrözi, hogy nem össze vissza méregetnek.
Van "tested" meg "review". Utóbbi részletesebb.
A Fractal Integra M 450-es csak tesztelve volt, az 550-esről csináltak részletesebbet is. Beleolvashatsz, vannak grafikonok meg minden ami kell.
Köszönöm a válaszokat!
Maradok a be quiet! system power 8-nál. Remélem, hogy nem fogom megbánni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!