Szerintem várd meg a Coffee Lake-t, érkezik majd a 6 magos és 12 szálas I7-8700.
Szóval érdemesebb azt venni, illetve a tápból megfelel egy Integra M 450W is.
A többi rendben van.
2017. szept. 29. 17:29
3/7 A kérdező kommentje:
Összesen: 359.490 ti ennyiből mijen konfigot állítanátok össze?
2017. szept. 29. 17:30
4/7 MGéza válasza:
Ennyire sietsz szórni a pénzt? Utolsó válaszolóval értek egyet, ha nem akarsz AMD-t akkor várd ki a Coffe Lake procikat, már csak néhány hét. Persze nekem mindegy hogy mennyire téped majd a hajadat hogy nem voltál picit türelmesebb.
2017. szept. 29. 17:33
5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszi a válaszokat természetesen az új procit megvárom és pár hete csak azt olvasgatom elvileg másfél hét múlva már ki is jön a gépet kb csak egy hónap múlva fogom meg venni egyáltalán nem arról van szó hogy sietek sokkal inkább arról ,hogy nemrég feltettem egy kérdést hogy mit javasolnak az i7 8700 as procihoz és nagyon sokan belém kötöttek hogy mégis milyen kérdés ez merthogy még nem jött ki nem lehet tudni az árát valamint hogy még csak alig pár dolgot írnak róla ezért ebből tanulva itt már a korábbi verziójával írtam de a tanácsokat, javaslatokat köszönöm
2017. szept. 29. 17:42
6/7 anonim válasza:
Alaplappal érdemes várni majd, hogy a felhasználók alapján melyik rendelkezik stabil BIOS-al, a szakértők szerint jó védelemmel stb.
De tudtommal először csak Z-s lapok jönnek méreg drágán.
Szerintem novembernél előbb nem lesz belőle semmi.
Addig meg felesleges, millió-ezer dolog változik addig minden más téren.
2017. szept. 29. 17:51
7/7 A kérdező kommentje:
Egyépként első kommentelőnek megfogadom a tanácsát és tápegységből Fractal Design Integra M 450W Bronze (FD-PSU-IN3B-450W) ezt fogom megvenni . egyébb tanácsok miből érdemesebb kicsit jobbat venni és miből elég egy kicsit gyengébb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!