Úgy dugtam be a vastag tápcsatit az alaplapba, hogy az bevolt dugva a konnektroba, történhetett baj?
Tudom,nagy hiba de siettem mert ajándék lesz a fiamnak aki nemsokára hazaér. Csak egy pici sercenés volt ahogy gondolom érintkezett a vastag tápcsatlakozó az alaplapi dugasszal. Maga a gép indul megy szépen minden, de aggódom. Nem akarom , hogy a gyerekem csalódjon bennem. :)
37/F
** ha picit keszekusza a mondanivalóm a lényeg , hogy a tápegység bevolt dugva a konnektorba.
Cooler Master B600 Ver.2 600W (RS600-ACABB1)
Ezt már kérdezte valaki a napokban.
Neki is azt válaszoltam, h hiába van áram alatt a tápegység, az még nincs bekapcsolva.
Bekapcsolni a power gombbal lehet a gépház elején (vagy az alaplapon a megfelelő tüskék rövidre zárásával).
Szóval hiába van bedugva a tápegység a konnektorba, az alaplapra nem ad ki érdemben áramot, csak a készenléti (bekapcsolást figyelő) áramkör van ilyenkor áram alatt, az "sercent" neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!