Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi történhetett a gépemmel?

Mi történhetett a gépemmel?

Figyelt kérdés
Pár napja nem hajlandó bebootolni, egy hardvercsere után. Processzort cseréltem benne,E8400ról Q8400ra. 10 percig ment is, de nem akarta felismerni a 4 magot, csak 2őt. Mondom lefrissítem a biost, de kiírta hogy mar a legfrissebb van rajta, ezèrt bezártam a telepítőt. A gépet kikapcsoltam, majd mikor újra be akartam kapcsolni, a Win 8.1 töltőképernyője után kidobott egy olyat, hogy "Your PC needs to restart".. bla bla, és valami 0x000000C4es hibakódot. Ezt csak egy tizedmasodpercre, mert utána alvóba rakja magát a monitor, és nem lehet visszahozni, hiába megy a gép. Új vinyóval is próbáltam, újrarakni is próbáltam, a fontos részeknél alvóba rakja magát. Miféle gond lehet ez?
2017. nov. 19. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:
A BIOS-szal lehet valami probléma. Próbáld meg resetelni!
2017. nov. 19. 18:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen azt is csináltam, ahogy ramegyek a mentes es kilepesre, es lerajka magat rogton alvoba.
2017. nov. 19. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
2017. nov. 19. 18:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Még csak nem is telepíteni akarom, hanem indítani akartam először, ami rajta volt. Ezért nem értem.
2017. nov. 19. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!