Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olyan problémám lenne hogy...

Olyan problémám lenne hogy kevés a RAM-om a laptopomba?!

Figyelt kérdés
És ezzel az a baj hogy nem akarom szervizbe vinni és hogy van-e más megoldás hogy ne kelljen szétszedni? Olvastam olyat hogy a pendrive megfelel RAM-nak nem tudom hogy ez igaz-e.

2017. dec. 29. 09:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=svHY2nOnR3c

Valami ilyesmi lehet a tied is gondolom. Ha nem érzel magadban elég önbizalmat, akkor tényleg egy szervizet kell keresned (és 1db 8gb-os ddr3 modult).

Lehet érdemesebb lenne egy SSD-t betenni, az meggyorsítja a gépet, gyorsabb a pen-drivenál is, ha a lapozófájl oda kerül.

2017. dec. 29. 19:14
 12/14 T/Z ***** válasza:

Ezért kérdeztem én is, youtubeon rengeteg tutorial van, hogyan kell szétszedni a laptopokat - tipusszámra keresve.

Az alapján már lehet tudni, h hogyan kell szétszedni.

2017. dec. 29. 19:19
 13/14 P.O.C. ***** válasza:

Jó köcsögök azért az ilyen gyártók. Semmibe nem került volna nekik, egy szájbak*rt ablakot szerelni oda. :/

Én akárhányszor csak laptopot veszek, akár magamnak akár másnak. Nem csak a specifikációkat a szolgáltatásokat és a árat nézem. Legalább annyira fontos szempont, hogy mennyire szerelhető. Integrált aksis pl szóba sem jöhet.

pl. Megnézem pl. a hűtéshez hogy lehet hozzáférni. stb..

2017. dec. 29. 20:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, és külön a videót is, hogy linkkeltetek nekem ide
2017. dec. 30. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!