Olyan problémám lenne hogy kevés a RAM-om a laptopomba?!
Figyelt kérdés
És ezzel az a baj hogy nem akarom szervizbe vinni és hogy van-e más megoldás hogy ne kelljen szétszedni? Olvastam olyat hogy a pendrive megfelel RAM-nak nem tudom hogy ez igaz-e.2017. dec. 29. 09:18
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2017. dec. 29. 09:28
3/14 anonim válasza:
A laptop alján levő műanyag fedelet kell csak levenni ahhoz, hogy ramot cserélj. Ezt otthon is meg tudod csinálni, nem kell hozzá atomfizikusnak lenni.
Pendrive-ból nem lehet ram-ot csinálni. Az egy külső adattároló. Aki ilyet írt, az nem ért hozzá.
4/14 P.O.C. válasza:
Amit olvastál az valószínűleg szemfényvesztés. A pen drive sosem lesz olyan gyors elérésű, mint egy RAM. Csak lassításra lesz jó nem gyorsításra.
Egy RAM fejlesztés miatt meg nem tudom miért kell szervizbe vinni, hibás gépeket szokás szervizbe vinni.
A legtöbb laptopot nem kel csutkára szétszedni a RAM fejlesztés miatt. Csak a kis takaró lemezét kell lecsavarozni, és mehet is bele a nagyobb RAM.
5/14 MGéza válasza:
Lapozófilenak tudod használni mint miden más háttértárolót, csakúgy mint a winchester egy részét. Annyi a trükk hogy itt nem hallod ahogy kerepel a lemez. Ahogy már előttem leírták, nem egy ördöngösség cserélni agy bőviteni a rammoldult.
6/14 A kérdező kommentje:
Azért írtam a szervizt mer nincs a laptop alján semmi ajtónyilas hanem egybe van az egész alja csak szellőző nyilások vannak rajta
2017. dec. 29. 11:19
7/14 MGéza válasza:
Egy kisebb csavaros fedélnek kell lennie rajta. Nézd meg a kézikönyvét, vagy keresd meg az interneten ott leírja hogy hol keresd.
8/14 anonim válasza:
Ha nincsen ajtó, akkor bizony szét kell szedni az egészet. A fiamén sem volt és a ram cseréhez atomjaira kellett bontanunk a gépet. Ha nem mersz nekivágni, akkor inkább vidd szervízbe.
9/14 T/Z válasza:
Esetleg leirhatnád a laptop pontos tipusát.
10/14 A kérdező kommentje:
hp 15 notebook pc 15-g011sh
2017. dec. 29. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!