Ezt olvastátok már?
miért kell hagyni, hogy a proci maga állítsa az órajelét??
A 775-ös procikat, ha csak kicsit is értettél hozzá, saját magad felhúztad akár addig, ameddig csak volt kép!..
Aztán most mivan? szépen eltörőlték, nehogy jobban járj, szépen megveszed a procit, aztán annak a turbó szarnak nevezett valami vagy bekapcsol ahogy a gyártó írja, vagy nem! de inkább nem!! de a pénzt azt elkérik érte, persze a turbó miatt sokkal többet, de úgyse fog működni soxor.. mert pl. lassabban pörög a hűtő, vagy gyengébb a táp, vagy melegebb van a gépházban 1fokkal, vagy nem elég vastag a hűtőborda, vagy valami vicc...
remélem mostmár jól megszopatja az AMD az Intelt!
remélem felére esik a Intel bevétele mostmár! megérdemlik!
5éve követem a csúcslatopok alakulását.. és komolyan mondom az i7 3,4,5,6,7 generáció között alig van különbség!
csak a portok változtak 5év alatt bennük... és ez a szomorú igazság!
ekkora marhaságot se hallottam még!
Teljesen leszűkítenek minden lehetőséget a gépedben, mindenért fizessél majd még többet, hogy az azt adja amit alapból tudnia kéne..
minden szabadságot elvesznek, ami régen volt..
"remélem felére esik a Intel bevétele mostmár! megérdemlik!"
Remélheted, de szerintem Intel processzorokat nem csak ovorcklocker vérgamer pistikék használnak...
...nem is beszélve arról hogy mostmár minden évben ha jön ki újabb intel proci, alaplapot is cserélni kell majd??
ezek mit gondolnak az emberekről?
remélem sokan olvassák ezt a bejegyzést, aztán elgondolkodnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!