Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt olvastátok már?

Ezt olvastátok már?

Figyelt kérdés

[link]

Vicc az egész..

#drága #Intel #vicc #szánalmasság #teljesítmény nem jó
2017. dec. 27. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem nevettem.
2017. dec. 27. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben a vicc? hogy nem engedi a turbót folyamatosan? vagy hogy jó lapot kell választani az intel mellé de nem árulják el hogy milyet? vagy hogy van vetélytársa AMD? mire gondoltál?
2017. dec. 27. 16:18
 3/9 A kérdező kommentje:

miért kell hagyni, hogy a proci maga állítsa az órajelét??

A 775-ös procikat, ha csak kicsit is értettél hozzá, saját magad felhúztad akár addig, ameddig csak volt kép!..

Aztán most mivan? szépen eltörőlték, nehogy jobban járj, szépen megveszed a procit, aztán annak a turbó szarnak nevezett valami vagy bekapcsol ahogy a gyártó írja, vagy nem! de inkább nem!! de a pénzt azt elkérik érte, persze a turbó miatt sokkal többet, de úgyse fog működni soxor.. mert pl. lassabban pörög a hűtő, vagy gyengébb a táp, vagy melegebb van a gépházban 1fokkal, vagy nem elég vastag a hűtőborda, vagy valami vicc...

2017. dec. 27. 16:23
 4/9 A kérdező kommentje:

remélem mostmár jól megszopatja az AMD az Intelt!

remélem felére esik a Intel bevétele mostmár! megérdemlik!

5éve követem a csúcslatopok alakulását.. és komolyan mondom az i7 3,4,5,6,7 generáció között alig van különbség!

csak a portok változtak 5év alatt bennük... és ez a szomorú igazság!

2017. dec. 27. 16:30
 5/9 T/Z ***** válasza:
100%
Ez inkább az alaplapgyártóknak lesz üzlet, h odatehetik a plecsnit a lapjuk mellé, h adott deszkában megy majd a processzor tartósan 80W-os TDP-vel is.
2017. dec. 27. 17:12
 6/9 A kérdező kommentje:

ekkora marhaságot se hallottam még!

Teljesen leszűkítenek minden lehetőséget a gépedben, mindenért fizessél majd még többet, hogy az azt adja amit alapból tudnia kéne..

minden szabadságot elvesznek, ami régen volt..

2017. dec. 27. 17:35
 7/9 Szirty ***** válasza:

"remélem felére esik a Intel bevétele mostmár! megérdemlik!"

Remélheted, de szerintem Intel processzorokat nem csak ovorcklocker vérgamer pistikék használnak...

2017. dec. 27. 18:38
 8/9 A kérdező kommentje:

...nem is beszélve arról hogy mostmár minden évben ha jön ki újabb intel proci, alaplapot is cserélni kell majd??

ezek mit gondolnak az emberekről?

remélem sokan olvassák ezt a bejegyzést, aztán elgondolkodnak...

2017. dec. 27. 21:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Olvastam. Mondjuk engem nem igazán érint, mert soha nem volt Intel processzorom. Az AMD mindig is jobb volt ár/értékben.
2017. dec. 28. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!