Kingston HyperX Cluod I vagy Cloud II, melyiket ajánljátok? Vagy ha tudtok ilyen árkategóriában fülest akkor írjátok le.
Nekem az 1. van, nagyon meg vagyok elégedve vele. Az arkategoriajaban szerintem az egyik legjobb. Ha nincs jelentős árkülönbség a kettő között, akkor viszont a 2-at választanám. Túl jelentős különbség a kettő között nincs, bár az utóbbit csak rövid kipróbálás szintén használtam, haverom szintúgy dicséri. A mikrofon téren és virtuális 7.1es hangzás... De az 1-gyel is tökéletesen hallom merrol trappel az enemy, stb. És zenére sem rossz :)
Egy pl krakenhez képest pedig kicsit kisebb a basszus de sokkal kényelmesebb, viszont ez valamennyire személy függő is.
Egyetlen negatívumot tudok felhozni, hogy a borszovet nagyjából 3 év után, de lehet már több elkezdett kirepedezni és hullani, lehet csak ápolni kellett volna valamivel. (székem is így járt és kb minden ilyesmi felület a házban) Fejparna cserélhető!
Tehát én azt mondom, hogy a kettő közül válassz egyet, nem hiszem hogy megbánod :)
Ha pedig nem sokkal drágább a 2 vagy nem sajnálod érte kiadni a pénzt, akkor inkább azt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!