Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez igy egy elég...

Szerintetek ez igy egy elég jó gammer konfig lessz 335. 000 ft-ért?

Figyelt kérdés

Processzor:AMD Ryzen 5 1600x 3.6Ghz

Ram:2x8GB DDR4 2133MHz HyperX

Alaplap:MSI B350 Tomahawk

Proci hütő:GameMax Iceberg 240

Gép Ház:Raidmax Delta

Videó Kártya:GTX160 6GB DDR5 192bit

Winchester:Western Digital 1TB 7200RPM 64MB

Táegység:Aeroccol VX-750W

2017. dec. 18. 12:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A GTX160 nem egy motorcsónak? Mert nekem google motorcsónakot dob ki...

Ha 1060-at akartál írni az más. Nekem is az van, én azzal nagyon meg vagyok elégedve, habár nem játékra használom főleg (bár működik vele ami telepítve van:), de UHD 2160p felbontásra nagyon szép.

Nem igazán tudom, hogy kell -e 16 giga DDR, de ha van felesleges pénz, akkor hajrá!

Amúgy ütős, de vegyél hozzá egy SSD-t legalább, amin a Windows fut, meglátod sokkal gyorsabban fog tölteni, érezhetően. (120 GB nálam elég volt, ha csak Windows van rajta)

Ha már ekkora a teljesítménye ennek a gépnek, remélem van egy rendes monitor is hozzá, nem egy régi gagyi, kicsi, lassú, mert minek a szuper minőség, ha nem lehet LÁTNI a szuper minőséget.

2017. dec. 18. 13:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja igen elirtam 1060-at akartam irni bocsi.Jah godolkodtam amugy egy 120GB Kingston SSD-én de pont ennyi van egyenlőre majd a későbiekben lehet kibővitem.
2017. dec. 18. 13:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Ram legyen minimum 3000 mhz, ryzen jobban szereti. Tápból vígan elég egy 600w is, pl evga supernova g2 vagy g3.
2017. dec. 18. 13:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Jah mondjuk egy 3000MHz az jobb most nézem szinte ugyan annyi árba nem nagy a különbség.A tápra csak azért adtam 750w-t mert jobb szeretek biztosra menni hogy minden normálisan kapjon benne áramot.
2017. dec. 18. 13:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Az enyém 600W és vígan megy vele az 1060, bár tény, hogy mindig nézem az áramfogyasztást emiatt a dolgoknál.

Én az SSDt ajánlom főleg, ha a játék teljesítményét nem is befolyásolja, de a gép általános használatát nagyon is.

Inkább töltsön be a Windows 20 másodperc alatt, mint a játék ultra-ultra-ultra 160Frame helyett CSAK Ultra-ultra 144 frame legyen.

Kell amúgy külön proci hűtő? Tudom nem vagyok elvetemült, de az esetek többségében én meg voltam elégedve a standard hűtővel. Persze azzal nem lehet Overclockozni meg lehet picit hangos, de ha ilyen gépet összeraksz, amúgy sem akarsz overclockozni.

Ezen amúgy már lehet Dual Monitorozni is, habár a nagy kérdés, hogy milyen játékot akarsz futtatni? MineCraft meg a többiek?

2017. dec. 18. 13:42
 6/11 A kérdező kommentje:
SSD az okvetlen lessz csak később.Hütés meg csak azért veszek külön mert nem mindeggyik Ryzen pricihoz jár alap hütés na de ebbe nem vagyok biztos,na meg percsze mert op azért is :) Nem minecraftra veszem :) inkább Battlefield 1,Watch Dogs2,CODWW2 meg ilyenek.
2017. dec. 18. 13:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Azt azért nem mondanám hogy van mert minden megtakaritott pénzem rá megy :D Bevállalsz egy csomó tulórát azt ott is van :) 1 hónap alatt
2017. dec. 18. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem rossz konfig, de tápból mindenképp jobb minőségűt vennék. Pl. a már említett EVGA G2/G3 szériák nagyon jók. Felesleges 750W, az életben nem fog annyit fogyasztani a gép. Még egy 650-es G3 is sok lenne.

Ezt a stock vízhűtést viszont nem venném meg. Nem tudom, mennyiért találtad, én 15k körül láttam, de annyiból nem érdemes vízhűtésre költeni, inkább egy normálisabb léghűtés.

3000MHz-s RAM, mint már előttem írták. Most úgyis kb. ugyanannyiba kerül, a Corsairtől láttam olcsóbban is.

Valamint annak a gépháznak nem a legjobb az anyaghasználata, szellőzése. Előbb vennék pl. CM MasterBox 5-öt, de még inkább NZXT S340-et, ami a maga árkategóriájában az egyik legjobb.

2017. dec. 18. 14:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Őszintén, ha húzod mind a kártyát, mind a procit, akkor se fog 400 wattnál többet enni ez a gép, 450-550 wattos táp bőven elég ide. 750 wattos táp akkor kell, ha 3x sli vagy crossfire van a gépben, de annak az ára is annyi, 40e+.
2017. dec. 18. 15:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Rendben akkor RAM,tápegység,a gépház az marad mert ezt most nagyon jó áron meg tudom venni.De attól függetlenül jobb mint egy alap hütő ? Vagy még gondoltam egy ilyenre akkor:Cooler Master MA610P ?
2017. dec. 18. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!