Szerintetek ez igy egy elég jó gammer konfig lessz 335. 000 ft-ért?
Processzor:AMD Ryzen 5 1600x 3.6Ghz
Ram:2x8GB DDR4 2133MHz HyperX
Alaplap:MSI B350 Tomahawk
Proci hütő:GameMax Iceberg 240
Gép Ház:Raidmax Delta
Videó Kártya:GTX160 6GB DDR5 192bit
Winchester:Western Digital 1TB 7200RPM 64MB
Táegység:Aeroccol VX-750W
A GTX160 nem egy motorcsónak? Mert nekem google motorcsónakot dob ki...
Ha 1060-at akartál írni az más. Nekem is az van, én azzal nagyon meg vagyok elégedve, habár nem játékra használom főleg (bár működik vele ami telepítve van:), de UHD 2160p felbontásra nagyon szép.
Nem igazán tudom, hogy kell -e 16 giga DDR, de ha van felesleges pénz, akkor hajrá!
Amúgy ütős, de vegyél hozzá egy SSD-t legalább, amin a Windows fut, meglátod sokkal gyorsabban fog tölteni, érezhetően. (120 GB nálam elég volt, ha csak Windows van rajta)
Ha már ekkora a teljesítménye ennek a gépnek, remélem van egy rendes monitor is hozzá, nem egy régi gagyi, kicsi, lassú, mert minek a szuper minőség, ha nem lehet LÁTNI a szuper minőséget.
Az enyém 600W és vígan megy vele az 1060, bár tény, hogy mindig nézem az áramfogyasztást emiatt a dolgoknál.
Én az SSDt ajánlom főleg, ha a játék teljesítményét nem is befolyásolja, de a gép általános használatát nagyon is.
Inkább töltsön be a Windows 20 másodperc alatt, mint a játék ultra-ultra-ultra 160Frame helyett CSAK Ultra-ultra 144 frame legyen.
Kell amúgy külön proci hűtő? Tudom nem vagyok elvetemült, de az esetek többségében én meg voltam elégedve a standard hűtővel. Persze azzal nem lehet Overclockozni meg lehet picit hangos, de ha ilyen gépet összeraksz, amúgy sem akarsz overclockozni.
Ezen amúgy már lehet Dual Monitorozni is, habár a nagy kérdés, hogy milyen játékot akarsz futtatni? MineCraft meg a többiek?
Nem rossz konfig, de tápból mindenképp jobb minőségűt vennék. Pl. a már említett EVGA G2/G3 szériák nagyon jók. Felesleges 750W, az életben nem fog annyit fogyasztani a gép. Még egy 650-es G3 is sok lenne.
Ezt a stock vízhűtést viszont nem venném meg. Nem tudom, mennyiért találtad, én 15k körül láttam, de annyiból nem érdemes vízhűtésre költeni, inkább egy normálisabb léghűtés.
3000MHz-s RAM, mint már előttem írták. Most úgyis kb. ugyanannyiba kerül, a Corsairtől láttam olcsóbban is.
Valamint annak a gépháznak nem a legjobb az anyaghasználata, szellőzése. Előbb vennék pl. CM MasterBox 5-öt, de még inkább NZXT S340-et, ami a maga árkategóriájában az egyik legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!