Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ram bővítés után nem indul a...

Ram bővítés után nem indul a laptop! Miért?

Figyelt kérdés

Adott egy Lenovo IdeaPad 100 tipusu laptop, 4Gb rammal (1 slotos, azaz egy ramot lehet beletenni). A ram 1600 Mhz-en pörög. Kaptam egy Kingston ramot, 8gb, 1600 Mhz-es. Beszerelem minden, bekapcs, és fekete képernyö. A laptop maga megy, tehát világítanak az egok, de nem jon be semmi a kepernyon, fekete, ures marad. A régivel tokeletesen megy. Biost sem tudom behozni.

Elöre is köszi a valaszt! :D

2017. dec. 26. 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáltad más laptopba? Mert lehet hogy a RAM hibás
2017. dec. 26. 10:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam, nem is nagyon tudnám, mert nincs más laptop. De kb 0% az esélye, hogy hibás legyen, zsír újan lett véve !
2017. dec. 26. 10:33
 3/7 ThodEE GoD ***** válasza:
Régivel biost frissíteni ha úgy se megy akkor az új ram nem kompatibilis a lappal, volt már ilyen eset nem egyszer :( Acer laptopba 6 félre ramot próbáltam meg a jobbik esetben bekapcsolt de a win nem töltött be, mind új ram volt :/
2017. dec. 26. 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:

"De kb 0% az esélye, hogy hibás legyen, zsír újan lett véve"

Ettől még lehet rosz, és az is, hogy nem kompatibilis.

[link]

2017. dec. 26. 11:05
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 Köszi! Ugyanolyan mint az elso a listabol, csak annyi, h nekem 1,5V, ott meg 1,35V
2017. dec. 26. 11:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy látom, sima DDR3 ramot vettél, DDR3L kellett volna ebbe a laptopba
2017. dec. 26. 12:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Valoszínű ez lesz a probléma! Köszönöm szépen mindenkinek!
2017. dec. 26. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!