Szeretném upgradelni Lenovo G580 laptopom Intel B960 cpuját, vélemények hogy mire?
Először is, megéri egy GT 635M 2Gb videókártya mellé bővíteni? (a célom hogy kicsivel több fps-t érjek ell játékokban(pl csgo - bár game debate-en a gpu jóval az ajánlott gépigény fölött van a cpu pedig kicsivel, mégis 18-30 között ugrál az fps-em(med-high settings)))
Amire gondoltam az egy Intel Core i5 2520M 2.5 GHz ez árban 7-12 ezer körül elég jó lenne nekem, socket és TDP egyezik.
Vagy elég egy i3, esetleg egy i7 megérné?
Elsősorban olyanok válaszát várom akik értenek a laptop bővítéshez.
Illetve érdemes elvinni valamilyen szervízben ezt megcsináltatni vagy itthon csináljam sufniban(nám áll távol tőlem a gépszerelés és úgy gondolom nem egy nehéz dolog(youtube videókból) csak azért kérdem mert még nem csináltam ilyet.
A válaszokat előre is köszi!
"Elsősorban olyanok válaszát várom akik értenek a laptop bővítéshez. "
A laptopok cpu-ját nagyon is lehet bővíteni:
https://www.youtube.com/watch?v=j1ssB_tdqu4
Azt, hogy érdemes-e szerintem az én esetemben lehet indokolni. Nem akarok egy csapásra gta 5-öt futtatni, több fps-et akarok a jeleleg futó játékaimban. Hogy pénzügyileg megéri-e: szerintem 10 ezer forint bőven megéri egy fényévekkel jobb processzorért.
Pls olyan válaszoljon aki tud szöveget értelmezni és ért is a témához. köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!