Passzívhűtésű, hangtalan Mini-ITX gépépítés, mit szóltok a konfigurációhoz?
Szeretnék már régóta, normál felhasználáshoz és filmnézéshez egy kicsi gépet építeni, ami egyrészt tudja a 4k-s felbontást 60Hz-en, de közben totál hangtalan és gyors. Szeretném, ha a hangkártyája is azért minőségi legyen zajok nélkül. Az egész jó néhány évig időtálló is legyen. A következő konfigurációra gondoltam:
alaplap: ASUS ROG Strix B250I Gaming
CPU: Intel Core i5-7500T
CPU passziv hűtő: ARCTIC - Alpine 11
RAM: Kingston HyperX Savage DIMM Kit 8GB, DDR4-2133
SSD: Samsung SSD 960 EVO 250GB, M.2
Ház: LC-Power LC-1340mi, 75W aminek a hűtőrács fölötti részét kivágnám, hogy elférjen
@10: A beszerelés jó kérdés. Én még nem sose raktam össze mini-ITX-gépet, de szerintem elméletileg bele kellene, hogy férjen.
Másrészt ha integráltat akarsz, az a te döntésed. Nekem sose volt bajom az integrált hangkártyákkal, de nem is volt lényeg, hogy minden hipertisztán szóljon.
Viszont azt nem értem, hogy a 4K 60 Hz mitől fontos, ha zenét akarsz rajta szerkeszteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!