Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Passzívhűtésű, hangtalan...

Passzívhűtésű, hangtalan Mini-ITX gépépítés, mit szóltok a konfigurációhoz?

Figyelt kérdés

Szeretnék már régóta, normál felhasználáshoz és filmnézéshez egy kicsi gépet építeni, ami egyrészt tudja a 4k-s felbontást 60Hz-en, de közben totál hangtalan és gyors. Szeretném, ha a hangkártyája is azért minőségi legyen zajok nélkül. Az egész jó néhány évig időtálló is legyen. A következő konfigurációra gondoltam:

alaplap: ASUS ROG Strix B250I Gaming

CPU: Intel Core i5-7500T

CPU passziv hűtő: ARCTIC - Alpine 11

RAM: Kingston HyperX Savage DIMM Kit 8GB, DDR4-2133

SSD: Samsung SSD 960 EVO 250GB, M.2

Ház: LC-Power LC-1340mi, 75W aminek a hűtőrács fölötti részét kivágnám, hogy elférjen

2017. dec. 23. 21:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

@10: A beszerelés jó kérdés. Én még nem sose raktam össze mini-ITX-gépet, de szerintem elméletileg bele kellene, hogy férjen.

Másrészt ha integráltat akarsz, az a te döntésed. Nekem sose volt bajom az integrált hangkártyákkal, de nem is volt lényeg, hogy minden hipertisztán szóljon.

Viszont azt nem értem, hogy a 4K 60 Hz mitől fontos, ha zenét akarsz rajta szerkeszteni?

2017. dec. 24. 14:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem, hogy egy olyan mini-ITX lapba, aminek nincs a hangkártyához csatlakozása minek tenni hangkártyát? Fizikailag képtelenség. Csak PCIe videókártya csatlakozó van rajta meg a RAM moduloknak csatlakozó :D Már akartam írni, csak azt hittem mindenkinek leesik. #3 #4 voltam.
2017. dec. 24. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!