Kárt tettem volna az alaplapban?
Figyelt kérdés
A barátomnak ma szereltem össze egy gépet ajándékba viszont a tápcsatlakozót nem tudom , hogy éppen szakszerűen csatlakoztattam e. A lényeg hogy elsőre úgy tűnt , hogy szépen ráment a helyére aztán láttam meg , hogy az a pattintós kis műanyag pöcök nem kattant be.
Én meg picit rányomtam az újammal és bekattant végül, de most attól félek , hogy biztos megrepesztettem valamit vagy letörtem valamit a pöcökből :( természetesen alátartottam az alaplapnak a műveletnél.
egy minta képet mellékeltem: [link]
23/N
2017. dec. 23. 21:12
1/11 anonim válasza:
Nem valószínű, egy két csatlakozóhoz azért kell erő hogy rámenjen, én is sokszor féltem az alaplapot de még sose volt gond.
2/11 anonim válasza:
Annyi még, hogy a lényeg a kis formák passzoljanak ha azzal nem hibáztál nem lesz gond ;)
3/11 A kérdező kommentje:
minden passzolt meg szépen ráment a helyére csak ez beakasztós pöcök nem akart rákattanni az alaplapi csatlakozóra magától.
2017. dec. 23. 22:05
4/11 anonim válasza:
Mondjuk a kép alapján húzhatod is ki, és ezúttal a teljes csatlakozót tedd rá. Az a 4 vezetékes, ami lóg a levegőben, az is kell hozzá.
5/11 A kérdező kommentje:
a kép az illusztráció neten kerestem. Az alaplapra teljes egészében ráment. Nincs kilógó rész.
2017. dec. 23. 22:30
7/11 A kérdező kommentje:
mindenesetre köszönöm a nyugtató szavakat mindenkinek :)))
2017. dec. 23. 22:35
8/11 anonim válasza:
Nem lesz gond, ezek a csatlakozók ilyenek. Főleg az általad említett ATX csati. Nekem például 2 kézzel kell lenyomnom a pöcköt, és húznom a kábelt, mert annyira erősen fogja. A csatlakoztatás sem sokkal könnyebb.
9/11 anonim válasza:
Ilyenek azok a csatik,nekem is volt nem egyszer olyan,hogy azt hittem elrepedt az alaplap,de semmi baja nem lett. Egyébként működik a gép? Kipróbáltad?
10/11 A kérdező kommentje:
Igen működik. Az alaplap az egy MSI B250 mortar. Micro atx kivitel
2017. dec. 24. 06:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!