Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ennek a gépnek kompatibilis...

Ennek a gépnek kompatibilis az alkatrészei?

Figyelt kérdés

Üdv.

A gép részei:

-i3-2100 processzor

-gigabyte ga-h61m-s1 alaplap

-2x2gb ddr3 1066hz ram

-geforce gt 730 2gb gddr3 128bit

Meg geforce gt 730 2gb gddr3 128 bitest éri meg vagy a 2gb gddr5 64 bitest?(játékra)

Meg ez az oldal megbízható?

[link]

mert innen akarom venni az alaplapot.

Előre mondom ha valaki azzal jön hogy ez egy gagyi gép lessz az pls ne is írjon,mert nekem nem a mai játékokra kell.(pld lol,bf3,alien isolation,meg esetleg gta 5 ha elfut rajta :D)

A válaszokat előre is köszönöm :)

2017. dec. 23. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért akarsz 6 generációval ezelőtti gépet venni egy kisvárosi sufniból? Inkább írd le a pénzösszeget és összeállítunk neked egy normálisat.
2017. dec. 23. 21:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Mert nekem nem kell hiper szuper gamer gép,ez amit összeraktam így elméletbe tökéletesen megfelelne. És csak az alaplap lesz valószinüleg használt mert nem találttam hasonlóba újonan ilyesmit.

De a leírásban 3 év garanciát ír.

Meg amúgy sincs túl sok kp-m össz-vissz 45k ft-ból kell gazdálkodnom.

Jah és az a én ramom tehát csak alaplap, proci ,és videókártyát kell vegyek (van még táp,gép ház,stb is)

2017. dec. 23. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Vegyél egy fm2+ os alaplapot 860 vagy 880k processzorral ás használtan valami vgat pl gtx 750 ti vagy ilyesmit. Én legalábbis ilyet csinálnék és ezen még a gta v is szépen futna
2017. dec. 23. 21:55
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem tom hogy vagy vele, de évekig amd-s gépem volt és valami szörnyű volt :(.

Inkább maradnék ennél az összeálításnál amit írttam a kérdésbe csak még mindíg nem tudom hogy kompatibilisek-e egymással , és hogy az az oldal megfelelőe ahól majd az alaplapot rendelem.

2017. dec. 23. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Kompatibilis, de ezzel még a lol is problémás picit. Nyilván játszható lesz, de mivel egy mobárol beszélünk sokat számitanaj a grafikai beállitások és a stabil fps. Arról nem beszélve, hogy folyamatosan frissítik és sajnos ahogy észrevettem növöget a gépigénye... Szóval amd ide vagy oda ez a gép amit összeraknál nem lesz jó játékra. És amot írtam proci szerintem az egyik legjobb ár érték arányban. Egy hátránya, hogy nem fejleszthető, ellenben a tieddel ami elég jól fejleszthető. Viszont rendkívül gyenge.
2017. dec. 24. 12:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Utána néztem az egésznek és igazad van.Fx-4300at nemsoká meg is rendelem ezzel az alaplappal együtt M5A78L-M LX3.

:) köszi a segítséget.

De viszont gtx 750 ti használtan túl drága ezért gtx 650 ti-t veszek (használtan).

2017. dec. 24. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!