Ennek a gépnek kompatibilis az alkatrészei?
Üdv.
A gép részei:
-i3-2100 processzor
-gigabyte ga-h61m-s1 alaplap
-2x2gb ddr3 1066hz ram
-geforce gt 730 2gb gddr3 128bit
Meg geforce gt 730 2gb gddr3 128 bitest éri meg vagy a 2gb gddr5 64 bitest?(játékra)
Meg ez az oldal megbízható?
mert innen akarom venni az alaplapot.
Előre mondom ha valaki azzal jön hogy ez egy gagyi gép lessz az pls ne is írjon,mert nekem nem a mai játékokra kell.(pld lol,bf3,alien isolation,meg esetleg gta 5 ha elfut rajta :D)
A válaszokat előre is köszönöm :)
Mert nekem nem kell hiper szuper gamer gép,ez amit összeraktam így elméletbe tökéletesen megfelelne. És csak az alaplap lesz valószinüleg használt mert nem találttam hasonlóba újonan ilyesmit.
De a leírásban 3 év garanciát ír.
Meg amúgy sincs túl sok kp-m össz-vissz 45k ft-ból kell gazdálkodnom.
Jah és az a én ramom tehát csak alaplap, proci ,és videókártyát kell vegyek (van még táp,gép ház,stb is)
Nem tom hogy vagy vele, de évekig amd-s gépem volt és valami szörnyű volt :(.
Inkább maradnék ennél az összeálításnál amit írttam a kérdésbe csak még mindíg nem tudom hogy kompatibilisek-e egymással , és hogy az az oldal megfelelőe ahól majd az alaplapot rendelem.
Utána néztem az egésznek és igazad van.Fx-4300at nemsoká meg is rendelem ezzel az alaplappal együtt M5A78L-M LX3.
:) köszi a segítséget.
De viszont gtx 750 ti használtan túl drága ezért gtx 650 ti-t veszek (használtan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!