Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tényleg nincs erre garancia?

Tényleg nincs erre garancia?

Figyelt kérdés

Frissíteni akartam a BIOS-t, és frissítés közben újraindult a gép (valami errort is írt, csak kb 1mp-ig láttam), és nem sikerült, hazavágta az alaplapot.

Gigabyte App Centerből indítottam el a frissítést.

(Áramszünet nem volt mert a tv nem kapcsolt ki mellettem)

Visszavittem a boltba, elküldtek hogy erre nem érvényes a garancia.

2017. dec. 23. 18:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

# 10/10

Gigabyte B250M D3H

Helyre tudom hozni szerinted itthon?

2017. dec. 24. 20:47
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

12.oldalon a 16. ábra a képen.

Lejjebb a 19. oldalon írja a 16. ábra magyarázataként, hogy a 2 tüskét zárd össze kihúzott tápkábel mellett pár másodpercre, az nullázza a BIOS-t.

Ha nem segít, próbáld az elemet is kivenni esetleg és úgy zárd össze.

2017. dec. 24. 21:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Helyre lehet hozni. Nincsen ezzel semmi probléma. A Gigabyte alaplapokon dual bios van, ami azt jelenti, hogy ha megsérül a main bios, akkor egy másodlagos chip-ből felülírja a rosszat. Szerencsére ilyet még nem kellett csinálnom, de elméletileg ha bekapcsolod, akkor érzékeli az alaplap, hogy valami nincsen rendben a bios-al, és automatikusan felülírja a rosszat.

Próbáld meg. Mit veszítesz vele?

2017. dec. 24. 22:32
 14/14 A kérdező kommentje:
BADABUM sikerült, köszi!
2017. dec. 24. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!