Új videókártya behelyezés után lassabb gép, magától kikapcsol. Mi lehet az oka?
Most vettem újonnan a GT 1030 videókártyámat és azóta lassabban kapcsol be a gép, magától kikapcsol mikor megnyomom a bekapcsoló gombot, elkezd tölteni, kikapcsol utána, ha megint megnyomom a gombot utána bekapcsol. Nem tudom miért van ez, azóta csinálja mióta beleraktam a kártyát. Eddig 20 mp bekapcsolási idő felé nem is ment sose, most meg bele tellik egy 40mp-be kb. Nem igazán értek az ilyesmikhez.
Válaszokat előre is köszönöm.
Egy GT 1030 -nak nincs nagy tápigénye. Elégnek kellene lenni annak a tápnak is. A bekapcsolási idő valószínűleg azért nőtt meg, mert több idő kell hozzá hogy betöltse a közel 400 megás Nvidia drivet, nyilván korábban valami régebbi Intel volt, aminek van vagy 40 MB a drivere.
Az meg természetes, hogy ha működés alatt megnyomod a tápkapcsolót kikapcsol a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!