Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel B250-es alaplapokat...

Intel B250-es alaplapokat meddig fogják még forgalmazni?

Figyelt kérdés
Nemrég építettem gépet és azon gondolkodok , hogy esetleg tartalékba kéne venni egy alaplapot pluszba.
2017. dec. 22. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
2-3 évig még biztos, de nem nagyon lehet így megmondani.
2017. dec. 22. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Erre max. tippet lehet adni. Szerintem olyan 3-4 évig biztos. Haswell lap is van még webáruházakban egy csomó, pedig pár generáció azért már megjelent azóta.

Amondó vagyok, hogy mire elfogy mindenhonnan, már új proci beszerzése is időszerűvé válik.

2017. dec. 22. 21:51
 3/4 P.O.C. ***** válasza:
Szerintem csak úgy vitrinbe porosodni nem érdemes megvenni egy alaplapot. Most tételezzük fel, hogy behal jelenlegi lapod gari idő vége után, és újonnan már a boltban nem lehet kapni. De akkor is dögivel lehet majd kapni a használt piacon. Viszont valószínűbb hogy tovább kiszolgál a jelenlegi, és hamarabb elavul el az egész platform. Akkor lesz pluszba egy értéktelen alaplapod, ami talán álltába már tönkre is ment.
2017. dec. 22. 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Fölösleges. Az Intel most már úgy hányja ki a procikat, hogy még véletlenül se menjenek bele a korábbi lapokba. Ha pár év múlva esetleg kidöglene a procid vagy a lapod, meg minek erőltetnéd a régit ha kaphatsz helyette újat?
2017. dec. 22. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!