Mondanátok nekem alaplapokat?
Figyelt kérdés
1.Egy 11 éves ASRock alaplap,aminek Intel Socket 478-as processzorfoglalata és DDR memória foglalata és Award BIOS-a van.
2.Egy 6 éves MSI alaplap,aminek Intel socket 775-ös processzorfoglalata és DDR2 memóriafoglalata és Phoenix BIOS-a van.
3.Egy 3 éves alaplap,aminek Intel Socket 1151 processzorfoglalata DDR3 memóriafoglalata és AMI BIOS-a van.
4.Egy 1 éves ASUS alaplap,aminek Intel Socket 1151 processzorfoglalata DDR4 memóriafoglalata és UEFI BIOS-a van.(már ha vannak ilyenek)Nem troll kérdés,még mielőtt valaki azt hiszi,komolyan érdekel a kérdés.
2017. szept. 11. 18:02
1/2 A kérdező kommentje:
3.:Gigabyte alaplap,bocs lemaradt.
2017. szept. 11. 18:04
2/2 anonim válasza:
Nem értem a kérdést, és szerintem nem csak én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!