Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógépem jó lesz játszan...

A számítógépem jó lesz játszani a mai játékokkal?

Figyelt kérdés

Még csak a videó kártya "Nincs meg" de már az is meg van jobban mondva ,mert már megrendeltem ,és valószínűleg holnap vagy holnap után meg is érkezik ,na abból is direkt 4 GB-osat rendeltem mert tudom ,hogy a mai játékoknak már kel a 4 GB Vram némelyiknek a,kártya 27k volt majdnem de nem is volt több pénzem vga-ra ,a procit azt úgy választottam ,hogy kb a Pentium G4500 és Pentium G4560 között van teljesítményeben meg plusz a G4500-tól az is sok előnyt nyújt ha jól tudom ez +H T. ,úgyhogy szerintem a pentium G4520-hoz van közel teljesítményben néhol erősebb ,néhol gyengébb lehet mert a G4560 csak erősebb nála , meg a többi alkatrészből is megpróbáltam a legjobbakat ki válogatni ,de inkább csak a nevüket írom le ,nem írok ilyen bő listát a többiről is:

Celeron G3920

GIGABYTE GA-H110M-S2 alaplap

G.SKILL 6GB (3x2GB) DDR3 1333MHz + 512 MB Ram= 6'5 GB RAM

Toshiba 2TB 64MB SATA 3

Kingspec 64GB

Akyga AKY25BK Fekete

Danubius 500W

ZOTAC GeForce GT 730 4GB GDDR5

Azon kívűl amit nem most vettem az nem számít bele a gép árába egy Samsung T24E310EW Monitor 1366x768-as monitor

Ez lenne a konfigom 105k volt tudom használtan jobbat tudtam volna venni de nem akartam használt gépet venni csak is újatt ,ezekkel a játékokkal akarok játszani Project Cars 2,Hello neighbor,EVil Withon 2,battlefront 2,Battlefiled 1,Grand Theft auto 5,Far Cry 3 ,Dark Souls 3,Forza Horizon 3,Titanfall 2

menni fognak?

2017. dec. 21. 18:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Most akkor az előző kommentemben linkelt Thermaltake táp jó lesz? Mert nekem jó lesz az is 1366x768-ba low-mediumon játszhatok azzal a 20-30 fps-el ,persze fps játékoknál nem ártana a fix 30 körüli fps!
2017. dec. 22. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!