Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógépem jó lesz játszan...

A számítógépem jó lesz játszani a mai játékokkal?

Figyelt kérdés

Még csak a videó kártya "Nincs meg" de már az is meg van jobban mondva ,mert már megrendeltem ,és valószínűleg holnap vagy holnap után meg is érkezik ,na abból is direkt 4 GB-osat rendeltem mert tudom ,hogy a mai játékoknak már kel a 4 GB Vram némelyiknek a,kártya 27k volt majdnem de nem is volt több pénzem vga-ra ,a procit azt úgy választottam ,hogy kb a Pentium G4500 és Pentium G4560 között van teljesítményeben meg plusz a G4500-tól az is sok előnyt nyújt ha jól tudom ez +H T. ,úgyhogy szerintem a pentium G4520-hoz van közel teljesítményben néhol erősebb ,néhol gyengébb lehet mert a G4560 csak erősebb nála , meg a többi alkatrészből is megpróbáltam a legjobbakat ki válogatni ,de inkább csak a nevüket írom le ,nem írok ilyen bő listát a többiről is:

Celeron G3920

GIGABYTE GA-H110M-S2 alaplap

G.SKILL 6GB (3x2GB) DDR3 1333MHz + 512 MB Ram= 6'5 GB RAM

Toshiba 2TB 64MB SATA 3

Kingspec 64GB

Akyga AKY25BK Fekete

Danubius 500W

ZOTAC GeForce GT 730 4GB GDDR5

Azon kívűl amit nem most vettem az nem számít bele a gép árába egy Samsung T24E310EW Monitor 1366x768-as monitor

Ez lenne a konfigom 105k volt tudom használtan jobbat tudtam volna venni de nem akartam használt gépet venni csak is újatt ,ezekkel a játékokkal akarok játszani Project Cars 2,Hello neighbor,EVil Withon 2,battlefront 2,Battlefiled 1,Grand Theft auto 5,Far Cry 3 ,Dark Souls 3,Forza Horizon 3,Titanfall 2

menni fognak?

2017. dec. 21. 18:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát az túlzás, de eldöcögnek majd.

De miért nem írtál ki kérdést vásárlás előtt? Kb. az összes alkatrészből sikerült túlárazottat vagy gagyit venni.

Bár igazából mindegy, a Danubius (lol) táp alatt úgyis hamar el fog füstölni az egész.

2017. dec. 21. 18:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég gáz gép. A memóriák eleve bele sem mennek az alaplapba. Az alaplap nem támogatja a procit, bios frissítés nélkül. A proci összehasonlítást sem értem, mind a kettő erősebb a tiédnél. A táp kuka. A videókártya is elég gagyi, azt inkább küldd vissza és kérj helyette egy gt 1030-ast. Úgyhogy még korai arról beszélni mi fog menni ezen a gépen.
2017. dec. 21. 18:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ah tényleg, azt nem is figyeltem. Hát akkor megmenekültél, mivel a gép el sem fog indulni memória nélkül, így a tápod sem fogja legyilkolni. :)

Na de viccet félretéve, ha még nem telt el 14 nap a vásárlás óta, akkor inkább állj el és küldd vissza őket, mert ez egy rakás inkompatibilis szerencsétlenség így.

2017. dec. 21. 18:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hogy a memók bele se mennek, de a lapon is csak két slot van. Hmmm. Kár írni bármit is. Azonkívül a kérdés alján felsorolt játékoknak kell minimum egy erős középkategóriás gép. Ez egy FAKE kérdés. Azért egyesek hogy tudnak unatkozni. :)
2017. dec. 21. 18:53
 5/11 A kérdező kommentje:
Én azt hittem ,hogy a processzor az abba a H110-es lapba jó ,én azt hittem ,hogy az új generációba csak a Celeron G3930 és G3950 tartozik illetve GT 1030-at nem fogok venni mert az csak 2 GB-is ,akkor inkább veszek használtan GT 545 3 Gb-ot vagy GT 740 4 GB-ot ,vagy szedek össze egy kis pénzt GTX 750 Ti 4 GB-re ,de csak akkor veszek másmilyen kártyát ha egyátalán vissza lehet kűldetni még ezt a GT 730-at ,am a kártyából is direkt GDDR5-et választottam ,én eddig is tudtam ,hogy a GDDR3-om GT 730 tényleg pocsék ,de a GDDR5 modelre azt mondták nem olyan rossz ,és nekem már annyi is elég amit az első válaszoló írt ,eldöcögnek rajta a játékok ,csak ezt meg kéne valakinek erősíteni ,am akarom mondani milyen alaplap támogatja ezt a procit mondjatok egyet ,és akkor ezt ha lehet vissza küldöm és amúgy is a proci tudtommal G4500 szinten van minimum akkor most melyik Pentiummal van egy szinten?
2017. dec. 21. 19:07
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Nyugtass meg hogy trollkodsz...
2017. dec. 21. 19:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már :) Ideges vagy? :) Hiszen boldoggá teszi! Aki komolyan veszi annak kellene aggódnia :)

Nézd milyen gépe lehet a kérdezőnek:

[link]

2017. dec. 21. 20:00
 8/11 MGéza ***** válasza:

" GT 1030-at nem fogok venni mert az csak 2 GB-is ,akkor inkább veszek használtan GT 545 3 Gb-ot vagy GT 740 4 GB-ot" Nem a vram mérete határozza meg egy kártya erejét, nagyon kicsit befolyásolja csak.

Ótvaros ócska minőségű, kínai gagyi új tápegység helyett egy használtan beszerzett minőségi vagy egy 10000 forint alatti új FSP 300-350W(igen, van és elég is!) jobb lett volna, de úgy látom tartja magát az a tévképzet rendületlenül, hogy 500W alatt nem szabad játékos gépbe tápegységet venni.

2017. dec. 21. 21:08
 9/11 A kérdező kommentje:

Én nem a vga erőseggét nézem annyira tudom a vga vram-ja nem az erősegget határozza meg ,de én úgy tudom ,hogy a 2 GB vram már kezd elavult lenne most már 4 GB vram kel a játékoknak ,de min 3 GB ,de inkább 4 mert a 3 GB vram is szeszélyes lehet pl Project Cars 2-nél meg stb oda már 4 GB kel ,a tápegységről meg eddig azt hittem nem olyan fos tápegység fajta mert pl itt nem szerepel ennél a kérdésnél az 1. válaszoló nem említette a Danubiust: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

De a Lenovo tápegység sincs itt ne értsetek félre nem akarok Lenovo tápot venni ,csak akkor gondolom az se megbízható ,de pedig árukeresőn valaki az egyik Danbius táp alá olyan véleményt írt ,hogy megbízható

Akkor ez a tápegység [link]

Tudtommal a Thermalake megbízható ,amúgy meg a Celeron G3920-ról mi a véleményetek jó proci nincs jó árbam ,ja és akkor melyik lap támogatná a procit?!

2017. dec. 21. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:

A celeron proci netezni talán elég semmi másra nem jó.

A pentiumok 2mag 4szálasak míg a celeronok simma 2magosak ez már nem elégk a mai játékokhoz

https://www.youtube.com/watch?v=iEi8PJjlI_s

Az 1030 750ti szintű kártya 4-5fps-el marad el tőle, a 4gb felesleges lenne, mert gta 5nél pl kevés lehet a vram, ha mindent feltolz maxra, de ezzel a kártyával se a 750tial se a 730 50000gb-os verziójával se fogsz maxon, vagy highon játszani.

https://www.youtube.com/watch?v=HIZbtAHKNwE

A ram az úgy rossz ahogy van.. ddr4 kéne ahoz laphoz

táp=hulladék

ehhez a konfighoz aztán kellett a ssd meg a 2tb hdd

Ha ezek közül az egyik játék el indul az csoda de akkor is low-medium 20-30fps

2017. dec. 22. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!