A számítógépem jó lesz játszani a mai játékokkal?
Még csak a videó kártya "Nincs meg" de már az is meg van jobban mondva ,mert már megrendeltem ,és valószínűleg holnap vagy holnap után meg is érkezik ,na abból is direkt 4 GB-osat rendeltem mert tudom ,hogy a mai játékoknak már kel a 4 GB Vram némelyiknek a,kártya 27k volt majdnem de nem is volt több pénzem vga-ra ,a procit azt úgy választottam ,hogy kb a Pentium G4500 és Pentium G4560 között van teljesítményeben meg plusz a G4500-tól az is sok előnyt nyújt ha jól tudom ez +H T. ,úgyhogy szerintem a pentium G4520-hoz van közel teljesítményben néhol erősebb ,néhol gyengébb lehet mert a G4560 csak erősebb nála , meg a többi alkatrészből is megpróbáltam a legjobbakat ki válogatni ,de inkább csak a nevüket írom le ,nem írok ilyen bő listát a többiről is:
Celeron G3920
GIGABYTE GA-H110M-S2 alaplap
G.SKILL 6GB (3x2GB) DDR3 1333MHz + 512 MB Ram= 6'5 GB RAM
Toshiba 2TB 64MB SATA 3
Kingspec 64GB
Akyga AKY25BK Fekete
Danubius 500W
ZOTAC GeForce GT 730 4GB GDDR5
Azon kívűl amit nem most vettem az nem számít bele a gép árába egy Samsung T24E310EW Monitor 1366x768-as monitor
Ez lenne a konfigom 105k volt tudom használtan jobbat tudtam volna venni de nem akartam használt gépet venni csak is újatt ,ezekkel a játékokkal akarok játszani Project Cars 2,Hello neighbor,EVil Withon 2,battlefront 2,Battlefiled 1,Grand Theft auto 5,Far Cry 3 ,Dark Souls 3,Forza Horizon 3,Titanfall 2
menni fognak?
Hát az túlzás, de eldöcögnek majd.
De miért nem írtál ki kérdést vásárlás előtt? Kb. az összes alkatrészből sikerült túlárazottat vagy gagyit venni.
Bár igazából mindegy, a Danubius (lol) táp alatt úgyis hamar el fog füstölni az egész.
Ah tényleg, azt nem is figyeltem. Hát akkor megmenekültél, mivel a gép el sem fog indulni memória nélkül, így a tápod sem fogja legyilkolni. :)
Na de viccet félretéve, ha még nem telt el 14 nap a vásárlás óta, akkor inkább állj el és küldd vissza őket, mert ez egy rakás inkompatibilis szerencsétlenség így.
Ugyan már :) Ideges vagy? :) Hiszen boldoggá teszi! Aki komolyan veszi annak kellene aggódnia :)
Nézd milyen gépe lehet a kérdezőnek:
" GT 1030-at nem fogok venni mert az csak 2 GB-is ,akkor inkább veszek használtan GT 545 3 Gb-ot vagy GT 740 4 GB-ot" Nem a vram mérete határozza meg egy kártya erejét, nagyon kicsit befolyásolja csak.
Ótvaros ócska minőségű, kínai gagyi új tápegység helyett egy használtan beszerzett minőségi vagy egy 10000 forint alatti új FSP 300-350W(igen, van és elég is!) jobb lett volna, de úgy látom tartja magát az a tévképzet rendületlenül, hogy 500W alatt nem szabad játékos gépbe tápegységet venni.
Én nem a vga erőseggét nézem annyira tudom a vga vram-ja nem az erősegget határozza meg ,de én úgy tudom ,hogy a 2 GB vram már kezd elavult lenne most már 4 GB vram kel a játékoknak ,de min 3 GB ,de inkább 4 mert a 3 GB vram is szeszélyes lehet pl Project Cars 2-nél meg stb oda már 4 GB kel ,a tápegységről meg eddig azt hittem nem olyan fos tápegység fajta mert pl itt nem szerepel ennél a kérdésnél az 1. válaszoló nem említette a Danubiust: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
De a Lenovo tápegység sincs itt ne értsetek félre nem akarok Lenovo tápot venni ,csak akkor gondolom az se megbízható ,de pedig árukeresőn valaki az egyik Danbius táp alá olyan véleményt írt ,hogy megbízható
Akkor ez a tápegység [link]
Tudtommal a Thermalake megbízható ,amúgy meg a Celeron G3920-ról mi a véleményetek jó proci nincs jó árbam ,ja és akkor melyik lap támogatná a procit?!
A celeron proci netezni talán elég semmi másra nem jó.
A pentiumok 2mag 4szálasak míg a celeronok simma 2magosak ez már nem elégk a mai játékokhoz
https://www.youtube.com/watch?v=iEi8PJjlI_s
Az 1030 750ti szintű kártya 4-5fps-el marad el tőle, a 4gb felesleges lenne, mert gta 5nél pl kevés lehet a vram, ha mindent feltolz maxra, de ezzel a kártyával se a 750tial se a 730 50000gb-os verziójával se fogsz maxon, vagy highon játszani.
https://www.youtube.com/watch?v=HIZbtAHKNwE
A ram az úgy rossz ahogy van.. ddr4 kéne ahoz laphoz
táp=hulladék
ehhez a konfighoz aztán kellett a ssd meg a 2tb hdd
Ha ezek közül az egyik játék el indul az csoda de akkor is low-medium 20-30fps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!