Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom az intel HD...

Hogyan tudom az intel HD Graphics 620-at Nvidia Geforce 940MX-re állítani?

Figyelt kérdés
az lenne a problémám hogy ugyebár van egy Lenovo idepad 520-am és ennek azt érzékeli hogy a megjelenítöje intel hd graphics 620 de ebbe geforce 940mx kártya van az nvidia vezérlő putlba át tettem a physx-t 940MX-re de PL: egy steam alkalmazás nagyon retekűl néz ki mintha 800x600-as lenne és olyan mintha nem használná az intel hd gafikus vezérlőbe meg csak azt írja hogy az intel hd graphics 620 az egyetlen megjelenítő eszköz van erre megoldás?
2017. dec. 20. 03:03
 1/2 anonim ***** válasza:

drivereket szedd le a lenovo oldaláról és rakd fel újr a a videokártya illesztőt, illetve BIOS-ban át lehet állítani a fő vga-t csak 940-re.

Alapjáraton a noti váltogat az integrált és a dedikált közt, attól függően, mennyire terheled, így kisebb a fogyasztás.

2017. dec. 20. 07:24
 2/2 anonim válasza:
Jó kérdés.
2017. dec. 20. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!