Miért nem futnak rendesen a játékok a gépemen?
Sziasztok a helyzet az alábbi lenne van 1 gépem (kicsit régi de akkoriban nagyon jónak számított):
intel xeon e5320 4x 2.2ghz
vga ati radeon firepro 4800v 1 gb ddr5
4 gb ddr2 ram
Elvileg a gépnek simán elkéne vinnie a gta v-öt de alap beállításokkal is egy idő után elkezd akadozni a játék eléggé durván msi afterburnerrel nézve proci kihasználtság 60-70% körül vga kihasználtság pedig ingázik 50-80% között ram használat pedig 3.5-3.7gb között szokott mozogni viszont az fpsem hogyha megállok akkor 40 fölött van teljesen simán de ha elindulok akkor leesik egy rövid idő után 10körülire
A kérdésem az lenne hogy miért?
4 giga rammal már játszottam ezt ezt a gamet ugyan ezen a cpu-n high-very high beállítások mellett egy gtx 1050 társaságában.
A kari ami most benne van pedig elvileg erősebb mint egy gt 730 ami simán viszi high-medium graffon a játékot.
Pontosan milyen felbontás/beállítások?
A Firepro széria professzionális célra van, persze hardveresen nem olyan rossz, de driver szinten nem játékokra van optimalizálva. Ráadásul egy 7 éves darab...
Proci nem olyan rossz GTA5-höz.
RAM ahogy mondták kevés lehet, bár nekem lowon eldöcögött még 4GB RAM-al, viszont ha sok mindent hagysz megnyitva, stb akkor könnyebben elfogy és jönnek az akadások.
Egyébként windows melyik? Videokártya driver azért a legújabb?
Végre egy értelmes ember aki nem a sablont nyomja.
Igen a legújabb driver elvileg 2017ben töltötték fel (ez kicsit gyanús nekem) az amd oldalon a vga felismerő az nem találja meg a karit rendesen úgyhogy manuálisan választottam ki drivert fent van működik rendesen minden. Ami hibákat észlelek a karival kapcsolatban:
A játék beállításainál ugye írja hogy mekkora videókártya van a gépben nos ezt nekem 88gigásnak írja ha jól számolom illetve dxdiag begépelése után a képernyő fülre átváltva 2600mbosnak írja a karit ezt gonodolom a ramból csípi le hogyha szükséges (low graffikán bőven elég az 1 giga)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!