Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen kábelek kellenek?

Milyen kábelek kellenek?

Figyelt kérdés

Ma keresgéltem a pincében, és megtaláltam a régi asztali számítógépemet (sima mezei asztali számítógép, semmi extra).

Össze szeretném szerelni magamnak, mert terveim lennének vele.

Mivel nem vagyok a technika ördöge ezért fogalmam sincs, hogy milyen kábelek kellenek hozzá. A gépházban megvan minden, ami a működéshez szükséges, a hátsó felébe szükséges csatlakozókba viszont be kell szereznem a kábeleket. Említettem, hogy nem igazán vagyok jártas ezekben, szükségem lenne némi segítségre. Minden kábeltípus neve kellene nekem, amiket meg kell vennem ahhoz, hogy a gép működjön. Oly annyira minden kábel kell, hogy monitor, billentyűzet, egér, hangfal, és a többi okosság is kellene.

2017. dec. 19. 15:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Monitornak van kábele de ha mai monitort akarsz csatlakoztatni és nem hozod a régi retrodesign-t akkor

[link] persze a monitoron sem árt ha van ilyen aljzat.

Billentyűzetnek egérnek és a hangfalnak vannak saját kábeleik máshová nem is tudod dugni.Internethez szükséged lesz egy [link] lan kábelre.Wifi adapterrel még próbálkozhatsz de régi W95-W98 esetén felejtős.És még szükséged lehet sok sok türelemre esetenként nyugtatóra.Amennyiben nincs 230-as dugvilla rajta akkor még [link] ez természetesen nem feltétlenül ezekből az áruházakból.Ha az usb-s egeret/billentyűzetet nem fogadná el akkor [link] illetve [link] ps2 csatlakozású kell.

2017. dec. 19. 17:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az alapos választ.

Sok segítséget nyújtott.

2017. dec. 19. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!