GeForce 9600 GT vélemény és erősség?
Nem nagyon értem a kérdésed. Ezek közel 10 éves(némelyik több) kártyák, a mai modern szoftverkörnyezetben( OS, alkalmazások), esnek-kelnek.
Ezek a kártyák nem hogy játékra alkalmatlanok már, de lassan YT videóra, filmezésre is. Bármelyik egyszerű mai IGP kifordítja a sarkukból őket. Persze, amikor megjelentek és WinXP-n kívül nem létezett élet, teljesen használhatóak voltak.
Az Nvidia 2xx sorozata multimédiára teljesen jó, bár az IGP effektus itt ua.
A 9600 GT nem erősebb, mint a 8800GT, egészen pontosan 48 Shader egység a különbség, a 8800 javára és emiatt jobb a textúra kitöltési képessége( kb. 25%-al előzi a 9600 GT-t), ami a teljes különbséget illeti 10-15%, a 8800 javára.
Én se nagyon értem a kérdést. A címben szereplőre tudok csak válaszolni: "GeForce 9600 GT vélemény és erősség?"
Nekem ilyen volt az első kártyám. 2009-ben vettem és teljesen meg voltam vele elégedve úgy 2011-ig. Akkor már érezhetően gyenge volt, 12-ben meg már egy játékkal sem tudtam normálisan játszani vele (sokszor Low-on sem volt meg a 25 FPS).
Amúgy 720p-ben nem játszik senki (kivéve mobil eszközökön de az más téma). Normális felbontáshoz minimum egy HD7xxx (ahol az xxx kezdődjön 9-essel lehetőleg).
Egyébként itt egy oldal, ahol kiválasztgatva össze tudod hasonlítani a GPU-kat: [link]
Az a % alatta nem egyenlő az FPS számmal, hanem csak az átlagos teljesítménybeli különbség (azt hiszem).
Ez igaz, de összehasonlítgatni elég.
Egyébként valami házi dolgozathoz vagy mihez kell neked ez az egész?
"bocsi az össze szedetlenségért,és már bocsi de az előző kérdésre nem kaptam választ?"
De kaptál választ, tőlem. Csak neked nem tetszett, ezért kiírtad ugyanazt a kérdést még egyszer.
...Én a helyedben nem gúnyolódnék. Több választ kaptál, amit egyébként némi önerővel, Te, saját magad is kideríthettél volna, ha már ilyen ipari hulladékok érdekelnek.
Köszönöm a válaszokat, ezt szokás errefelé mondani ilyenkor.
Áruld már el, bár volt erre irányuló megmozdulás, ha 750Ti, vagy mi a repedt here kártyád van, akkor minek kell az infó? Mert egyikünk válasza se volt jó, két kérdésedben. Magyar helyesírásra fordíts inkább ekkora figyelmet, és nem írsz le 10+ sort egy mondatban.
Bocs a stílusért, de ez abszurd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!