A GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB jó videokártya? (játék, videoszerkesztés)
Láttam a típusból OC-t és simát is. Mi a különbség? OC, mint overclock? Tehát a tuningoláshoz jöhet jól?
Jó-e az 1050-es kártya egy AMD Ryzen 5 1600-as mellé, Asus Prime B350-Plus lapon és 2x4 GB memória RAM-mal?
OC, mint gyárilag húzva van az órajel. Ez masszív 0-1FPS-t jelent játékoknál és te is megcsinálhatod 4 kattintással MSI Afterburner vagy egyéb program használatával, viszont jól mutat és a hozzá nem értők jobban harapnak rá.
Hogy neked jó-e, csak te tudhatod. Jelenleg ez az árkategória az alap/medium szintet képviseli, ha ultra 4k a cél, nyilván kevés lesz, de nem kell lowra rakva döcögnie a játékoknak.
Videoszerkesztésnél meg főleg a proci van terhelve, így oda teljesen jó.
A gtx 960 pont hogy gyengébb, mint a 1050ti, de sebaj.
https://www.youtube.com/watch?v=xxejTFa7ie0
Te maximum a sima gtx 1050-re gondolhattál, annál tényleg jobb lenne a 960.
Nem gond, látszik jön a dragdev 2. generáció, semmihez sem ért csak bele trollkodik :)
#3 #6
Atyaég! Ezzel a stílussal ahogyan írsz, még akkor sem hinnék neked, ha igazat beszélnél. Köszönöm a válaszodat, de semmit nem érsz az utasítgatásoddal, mert:
1.) már megrendeltem és hamarosan megyek érte,
2.) leírtam, hogy nem opció a 960,
3.) nem a kérdésemre válaszoltál.
Ha nincs kedved válaszolni, kérlek inkább ne tedd, az ilyesmi utasítgatásnak semmi értelme! Nem kötelező válaszolnod, ha nem érzed úgy, hogy érdemileg hozzá tudsz szólni a kérdéshez. Ne érts félre, köszönöm, hogy írtál, de gondold ezt át a jövőre nézve!
Ugyan nem vagyok minden aprósággal tisztában, de egy kis utánanézés alapján számomra az derült ki, hogy a 960 bizony gyengébb, mint az 1050 Ti OC. Lehet tévedek, de azért magamat nem akarom becsapni, maradjunk annyiban, hogy hiszek annak, amit láttam!
#5 #7 Köszönöm a józan válaszaidat, ment a zöld kéz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!