Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ps3 nem ismeri a pendrive-ot?

Ps3 nem ismeri a pendrive-ot?

Figyelt kérdés
Helló mindenki. Az lenne a problémám hogy van egy 128 GB tárhelyes pendrive-om. De nem ismeri fel a ps3. Egyéb eszközzel semmi gond. eFat, NTFS mindegy ennek hogy mire formázom sehogy sem jó. Multiman látja csak azt nem hogy mekkora és nem is olvassa, de csak ha NTFS. Olvastam valami háromszög dolgot de nem értem hol kell háromszöget nyomni.... Esetleg ha valaki pontosabban le tudná írni vagy esetleg valami megoldást rá azt nagyon megköszönném.

2017. dec. 14. 18:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom max 16 GB-ig kezel a rendszer FAT 32-re (csak és kizárólag FAT32-re) formázott pendrive-ot.

Ez az én 8 GB-semmel tökéletesen működik, tegnap néztem meg a Kingsman 2-t szintén pendrive-ról.

2017. dec. 24. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!