Gnov kérdése:
Sípol a mikrofonom. Mit tegyek? (hangkártya)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég szereztem be egy új kondenzátoros mikrofont (BM-800) és egy LogiLink márkájú USB-s hangkártyát (UA0078) és az lenne a bajom hogy amikor bedugom a hangkártyát a gépbe elkezd halkan sípolni, ami mikrofon használata mellett nagyon zavaró tud lenni. További dolog hogy ezelőtt volt egy másik hangkártyám is, ami hibás volt és az meg nagyon hangosan zúgott. Belefutottam egy újabb hibás hangkártyába vagy más lehet a hiba? Valami zavarja esetleg? Esetleg mivel tudnám fejleszteni hogy hangosabb/tisztább hangja legyen?2017. dec. 12. 23:28
1/1 anonim válasza:
Az áramhálózat földelésének minősége sokat számít, ha az nem javítható, akkor jobb tápegység is segíthet a zajok kiszűrésében.
Szerintem nem valószínű, hogy a hangkártyával van gond, de a földelést tesztelheted. Gépház fém részéből vezess egy drótot valami földelő testhez, például radiátorhoz (ideiglenesen, kipróbálni), ha megszűnik a zaj akkor a földeléssel van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!