Miért nem működik a mikrofonom?
Adott egy emachines e725 laptop. Az a helyzet, hogy a hangkártyán a hangszórónak szánt zöld foglalat széléről lepattogott a műanyag, ezért nem működik. Vettem ezért egy usb-s külső hangkártyát. Ez működött is rendesen egy ideig. Aztán újra lett téve a windows (7) és zenét hallgatni stb. kiválóan tudtam, majd rá fél évre rádugtam a mikrofonom , mert skypeolnom kellett.. volna. De semmi hang. A vezérlőpult hang menüben zöld a cucc és szerinte minden megfelelően működik, de mégsem. Összevissza pakoltam a drivereket, egy napig szenvedtem, semmi változás. Majd hirtelen elkezdett működni, de úgy , hogy a hangszórón alapból hallottam mit beszélek , ha be volt dugva. Egyszer működött, majd azóta többet megint nem.
[link] Ilyen a külső kártyám. Látom itt a kompatibilitásnál nincs ott a win 7, de mondom fél évig semmi gond nem volt, amíg a rendszer újra nem lett rakva. De mondom még így is működött egyszer, ugyan nem normális módon.
A laptop integrált kártyájánál meg az a helyzet , hogy azt írja a mikire , hogy nincs csatlakoztatva. Vmi realtek cucc-ot is feltettem és a program csak a hangszórót meg vmi sztereó keverőt érzékel.
Mi a megoldás? A mikrofonok , amikkel próbáltam 100%, hogy jók. Lehet a windowsnál van vmi probléma?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!