A PUBG. Hány szálat használ ki?
Valahol hallottam, hogy max 4-et, valahol , hogy 8-at.
A mai játékok 4-8 szálnál többet még nem használnak ki, nem?
PUBG. mennyit használ?
És amúgy véleményetek szerint ez a Battle-Royale(a PUBG.) mennyi ideig lesz még trendi, és mennyi ideig vele fognak még játszani? Jövő nyáron még fogják tolni, vagy addigra elveszik a hype?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mindig az jár az eszembe az ilyen kérdések láttán, hogy miért fontos ez ennyire, hogy még kérdést is kiírsz. Vagy az itt adott válaszok alapján választasz processzort ?
Tudom hogy ez a gyakori kérdések, de akkor is. :)
Például megtudom, hogy 4, vagy 8.
Miért nem kötöszködsz más "értelmetlen" kérdések alatt, és hagyod, hogy egy normális válaszoló írjon a kérdésem alá?!
Kösz.
De tudom mi az -.-".
(Xd ISTENEM SEGÍTS MEG)
Amúgy meg még rajtam kívül több millió embert érdekelnek ilyen kérdések, erről ennyit.
Ha nagyon kíváncsiak vagytok, gépet építek, és PUBG.-al is tervezek játszani.
Ennyi.
Köszi a válaszokat,exp.:1.válaszoló.
Ha kell 16 szálat is kihasznál, csak baromi instabil lesz tőle, ettől függetlenül mehet i9, 16 magos xeon meg threadripper a gépbe, semmi gond :D
Az megint más kérdés, hogy megéri-e a felárat egy i7 egy i5-tel vagy egy ryzen 1600-zal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!