Mennyi fps-em lenne PUBG-ba?
Ezzela a géppel mennyi fps-t tudnék kisajtolni a PUBG-ból, FullHD-ba és milyen beállításokon?
(NEM KÉREK ÚJ PC-KET, HOGY MIT CSERÉLJEK IDE-ODA, MIT VEGYEK, EZ VAN, EZZELA GÉÉPPEL KÉLRDEZEM):
-i5-7400 3,5 ghz Oc
-gigabyte gtx 1050 ti 4 gb
-(1x)8 gb corsair ddr4 2400 mhz
-gigabyte B250M alaplap 1151 foglalat
-fsp hyperM 80+ 500 W tápegység
Mennyi lenne?(fps)
éd med-hugh-on mennyi?
Optimalizálatlan tudom.Amugy köszi, zöld.
De néztem videót ilyen konfiggal, magason ilyen 45-65 fps-el mente nekik. Ez miért van?
pl.: https://www.youtube.com/watch?v=3zW8Qhu2yPU&t=92s
0:09 től mutatja.
Vagy ez
https://www.youtube.com/watch?v=vzf5fajhwnQ
Szóval igazából med-high -on képes ilyen 40-60-ra.
nemde?
Ennyi :)
Nekem is olyan- 30-35 fps bőven elég, budget gyerek vagyok, eddig is annyin toltam a dolgok nagy részét.
Ez a konfig meg annyit mindenben hoz kb. Nem?
Szóval ja.
Köszi a választ, zöld!
Lehetséges, ki kell próbálni,érdekes dolog ez,mert én pl. gépigényen szoktam összehasonlítani a konfigomat az ajánlott követelményekkel, aztán sokszor jobban mennek a játékok,mint ahogy írva van,hogy mennyire fog menni"
te mit keresel itt a informatikus részlegen ha saját magadtól nem tudod ki következtetni a géped erejét illetve a legrosszabb oldalt legjobban nem hozzá értőt mint gépigény.hu-t nézel . Te is a szakács topikban lettél felszázalékolva úgy látszik..
A épigényes összehasonlító egy kalap féceszt sem ér!
A Pubg-ről annyit, optimalizálatlanságából fakadóan teljesen kiszámíthatatlan milyen konfigon mennyi fps-el fog muzsikálni. A yt-s videók többsége kamu. Azt javaslom kérdező, vedd meg és meglátod. Futni fog, valószínűleg játszhatóan, de ne fűzz túlzott reményeket hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!