Mennyi fps-em lenne PUBG-ba?
Ezzela a géppel mennyi fps-t tudnék kisajtolni a PUBG-ból, FullHD-ba és milyen beállításokon?
(NEM KÉREK ÚJ PC-KET, HOGY MIT CSERÉLJEK IDE-ODA, MIT VEGYEK, EZ VAN, EZZELA GÉÉPPEL KÉLRDEZEM):
-i5-7400 3,5 ghz Oc
-gigabyte gtx 1050 ti 4 gb
-(1x)8 gb corsair ddr4 2400 mhz
-gigabyte B250M alaplap 1151 foglalat
-fsp hyperM 80+ 500 W tápegység
Mennyi lenne?(fps)
Hello,
Nekem AMD-FX 6300 a procim ugyan ezzel a videókártyával,csak nekem 2x4 DDR3 2133Mhz a RAM-om.
Amikor betöltés van és mind a 100 ember ott van akkor van 25-35 fps.
Repülőben 40-50.
Kevésbé népes helyen van mikor felkúszik 60 felé.
Nagy városokban 40-50 szintén.
Annyi, hogy én úgy játszom, hogy csak az van ULTRA magasságon ami kell ahhoz, hogy lássam az enemyt és szép maradjon a játék melette.. Szóval szerintem neked jobban fog futni mint nekem.
Köszi a válaszokat, megnyugodtam! :)
És még az a kérdésem, hogy én ugye ezt a gépet közvetlen nyár után szeretném megvenni(akkor lesz rá lóvém)
és most ez így áfával 189 ezer forint kb.
Nyár végén is ennyi lesz vagy drágább/olcsóbb? A RAM -ár felfele megye, a többi lehet lefelé, nem nézem nagyon.
És ha nyár után is megéri megvenni, akkor is kb. 200 főlé nem megy az ára ugye?
Előre is ty.
Először is, az árak alakulását nem igazán tudjuk megjósolni előre, vélhetőleg sokkal olcsóbb már nem lesz semmi, max használtan.
2. A 8gb ram nekem már low grafon is van, hogy, elfogy, (Pubg alatt) tehát a med-high kicsit már a ram miatt is darabosabb lehet.
Nyárra ez a konfig már a múlté lesz, nem fogja megérni ezt megvenni, mivel már kint van a 8. gen, és az i3 8100 pont annyit tud mint a 7400, csak ~20k-val olcsóbban, az olcsóbb alaplapok pedig majd jövő év első felében jönnek, ha minden igaz.
A számítástechnika eléggé gyorsan fejlődik, ezért előre tervezni csak igen kis mértékben szabad (lehet).
Az, hogy nyár végére már most eltervezed a géped totális energia pazarlás, ennyi idő alatt már újabb generációk szoktak jönni, addigra pedig még kitudja mi is lehet.
Köszii, akk lehet 8-ik-gen lesz leeht. Szóval 200k lesz kb . Kösi a válaszokat és utolsóó mi vaaan????
Ha kijön eralyből drágább lesz? Mennyivel? Meddig lesz még hypban ez a játék? Pár évet adtok neki amég ekkora sürgés-forgás van körülötte, aztán csillapulnak le a kedélyek , vagy már előbb vége lesz.
Ez attól is függ meddig nyomatják a streamarek.
Jaja , ekkora hype után szerintem sem túl valószínű, hogy 1 év múlva elfelejtik.
Kb. Mennyivel lesz drágább? Most. 30€ steamen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!