Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik videókártya márka a jobb?

Melyik videókártya márka a jobb?

Figyelt kérdés

1060 6gb-ot vennék, de nem tudom, hogy palit vagy inno3D.

inno3D - 85K

palit - (most pcx-en) 83K

2017. dec. 8. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
inno3D.
2017. dec. 8. 21:05
 2/7 A kérdező kommentje:
És miért?
2017. dec. 8. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Hogy legyen mit kérdezned.

Aműgy én gigabytot ajánlom, legmegbízhatóbb.

Asus ne vegyél, jó az, csak feleslegesen drágább mint a többi, csak azért drágább, mert "ASUUS" xd..

2017. dec. 9. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Az inno3D belseje asus minőségű, csak nincs agyonreklámozva.

Palit se vészes, de az valamivel gyengébb minőségben.

Itt elsősorban nem az fps számít, mert az közel azonos (1-2 fps beli eltérés ha lesz), inkább a hűtés megoldása, a zaj, esetlegesen az áramfelvétel/teljesítmény igény.

Gigabyte-ról meg annyit, nem véletlenül az egyik legolcsóbb videokártya gyártó. Amíg máshol 6-8 rézszálas hűtők vannak, addig gigánál csak 4 ( [link] erről van szó akinek nem lenne egyértelmű), feszültség szabályozóból szintén kevesebb van rajta (ami nem gond, amíg viszonylag csúcs/jó minőségű tápot használ az ember, de bedobsz mellé egy chieftec smart, iArena vagy hasonló szintű "remek" tápot aztán lehet csodálkozni ha elfüstöl) és társai.

Nekem pl 2x volt giga kártyám, egy gtx 650ti és egy gtx 970, szerencsére mindkettő coil whine-os lett 1 év alatt, a hűtőt nem cserélhettem mert buktam volna a garanciát, a bolt meg nem cserélte, mivel a működést nem befolyásolta, az meg nem számít, ha halláskárosodást szenvedsz mellette.

2017. dec. 9. 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem a gigabyte olcsó, hanem többi drága.

A hűtéséről meg annyit, hogy a legperfectebb.

Mi az hogy coli winos lett a videokártya amúgy.

Amúgy kérdező kettő közül inno jobb ja.

2017. dec. 9. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért perfekt a giga hűtése, mert ugyan olyan terhelés alatt csak 5-10 fokkal melegebb, aham, értem :D

A coil whine pedig (ha már ennyire lusta vagy, hogy utána nézz a dolgoknak):

https://www.youtube.com/watch?v=HP73edpQwgc

2017. dec. 9. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem értem még mindig, hogy mi az, de ha az , hogy így a kép baszakszik meg ilyenek, akkor az a te hibád, nema gigabyté.

Legmegbízhatóbb, legjobb hűtésű, legjobb árú cuccok a gigabytosak.

Ennyit erről.

2017. dec. 10. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!