Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van jelentősége egy gamer...

Van jelentősége egy gamer laptopban az 5200 rpm es HDD-nek?

Figyelt kérdés
asus GL502VS
2017. dec. 8. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak annyiban hogy lassabb eszköz = hosszabb fájlelérési idő (adatok beolvasása). Hordozható gépben azért előny mert kevésbé melegszik, játékra viszont nem előny.
2017. dec. 8. 14:51
 2/5 A kérdező kommentje:
fps beli különbség nincs nem? max pár másodperccel lassabb betöltési idő , meg kicsit lassabb másolás a 7200 rpm-hez képest?
2017. dec. 8. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egy SSD a minimum, ennyi pénzért férjen már bele. Laptopvásárlás kapcsán nézelődtem múltkor, minden okés volt a gépben, de tárhelynek csak HDD jutott, ráadásul 5200-as. Kín volt kivárni, mire elindult a rendszer. Így kell elcseszni egy jónak ígérkező gépet.

Egyébként ebből a laptopból ezen a néven több konfigurációt is árulnak, a legelső amit megnéztem, 256GB SSD + 1TB HDD tárhelyet tartalmazott, ami tökéletes lenne.

2017. dec. 8. 15:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen SSd-vel nézem énis , ezért érdekelt ,hogy számít-e valamit a HDD ingame.
2017. dec. 8. 15:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha játék közben használja a lapozófájlt is, akkor az okozhat teljesítménybeli hátrányt a játékmenetben is.
2017. dec. 8. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!