Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit ér ez a termék?

Mennyit ér ez a termék?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam rajta hogy holnap délután licitálok rá de nem tudom meddig érdemes elmenni ennél a készüléknél.

[link]

Szerintetek?

2017. dec. 8. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a kikiáltási árat is alig éri meg. 5-6 ezer forintnál többet nem ér ez biztos. 10 ezer forint környékén már kapni használt Tab 3-at is licitálás nélkül.
2017. dec. 8. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:

#1 nem mond hülyeséget ha csak normál használatra nézzük a droid 4.1 már kevés.

VISZONT gyakorlott kockaként nekem 10.000 -et simán megér mert ha rakok rá egy LineageOS-t (ami tab3-ra nincs) akkor nagyon is használható gép lesz belőle,

mivel nekem ilyen van csak 10"-os ezért nem a levegőbe beszélek, volt már tab3 a kezemben de a sima samu android nem adja azt a szabadságot mint a lineageOS ami nem mellesleg már Android-6.1

2017. dec. 8. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Szóval lehet dönteni,

Alaphasználat mellett

GT2 VS GT3

a GT3 erősebb újabb szoftverrel

Lineage tuningolt használat

GT2 VS GT3

a GT2 újabb androidverzióval rendelkezik, jobban optimalizált, kevesebb google szemét, használhatóbb, gyorsabb a gyengébb hardveren is.

Oprendszer max.

GT2: LineageOs android 6.1

GT3 Android 4.4.4

------------------

1szó mint száz

Ha fel tudod tuningolni többet ér mint a tab3 valaha is fog,

SOKKAL,

ha nem akkor licitálj inkább tab3ra

2017. dec. 8. 16:19
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi, elgondolkodtató cyanogent raktam márfel páréve
2017. dec. 8. 16:28
 5/5 anonim ***** válasza:
jelenleg a neten talált használt-hirdetések alapján 15.000-től 25.000-ig terjedhet függően hogy 3G-s vagy nem, meg hogy mennyire leharcolt darab, akku t9r9tt karcolt stb.
2017. dec. 8. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!