Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Irányított antennával szeretné...

Ezttalaldkiblabla kérdése:

Irányított antennával szeretnék elérni egy beltéri wifi routert, jó lesz a lenti termék erre?

Figyelt kérdés

1 db téglafal esetén kb 20 méterről ez ment is, egy 5dbi-s antennával. De most már kb 100-200 méterről szeretném elérni. Tudom, hogy a gombos elemmel nem lehet meghajtani egy űrrakétát :), ezért beszereztem egy TP-link 722N USB kártyát, mert erről azt hallottam hogy relative erős jelet tud kilőni USB-s létére. Ezzel használtam az 5dbi antennát is (USB-s játszik csak egyébként)

Valami ilyesmire gondoltam, mi a véleményetek róla?

[link]

IGazából az csak a gondom vele, hogy én rpsma csatlakozót szeretnék, ha lehet. Ha nem akkor átalakító...

Elég a 13dbi, amit találtam, vagy erősebb kell? Fontos, hogy ne legyen 300 x 1000 mm vagy hasonló méretű... Minél kisebb annál jobb.

Minden tippet szivesen veszek. Apropó, ha tudtok ajánlani az általam írt wifi kártyánál erősebbet (mW) pl vmi jó kis alphát, azt is megköszönném! :)

2017. nov. 17. 20:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!