Mennyit javulna a gép teljesítménye? Elég lenne full hd felbontás felett játékra?
jelenlegi gépem:
i5 6500 cpu
asus asus h110m-k alaplap
jelenleg 8 Gb dd4 ram de nemsokára 16 lesz
és egy r9 280x vga
ja meg egy fsp hexa 550w táp
amit cserélnék egy vga lenne gtx 1060 amire gondoltam javulna a gép na meg a táp nem lenne kicsi?
Nem sokat javulna, ez olyan váltás lenne mintha GTX 1050Ti-ról akarnál váltani azaz lenne előrelépés csak nem éri meg.
Szerintem várd meg a következő generációt, addig simán el lehet még lenni az R9 280X, ami nem annyira gyenge VGA.
Szerintem egy ideig nem lesz gond, ha mégis érdemes megvárni amíg olcsón, használtan be tudsz szerezni egy 6700/7700-t.
A táp elég.
https://www.youtube.com/watch?v=19yMc2L6ogo
Én úgy néztem, hogy a 1050Ti kártyával van kb. párban a 280X. Fogyasztása viszont előbbinek jóval kisebb és biztos hogy jó tuningpotenciál van benne, ahogy a 9x és 10x sorozatú kártyákban is, azaz kicsit meghúzva el is hagyja a 280X-et.
1060 3gb 1 ventis, tehát nem annyira tuningra való. Szerintem előre lépés, nem kicsi. Árából lejön, amiért a tiedet el tudod passzolni.
Itt a Palit 6Gb +20k-val drágább.
A több vram miatt magasabbra veheted a beállításokat, szebb grafikával játszhatsz, a kártya elég erős hozzá. Te tudod, mennyit szánsz rá, elég nagy a különbség sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!