Vista-s Toshiba laptop kijelzőjét ki lehet kapcsoln?
Figyelt kérdés
Mondjuk zenehallgatáskor, vagy éjszakai letöltéskor?2010. jún. 1. 23:28
1/3 anonim válasza:
Szerintem igen, de nem a vistától függ.
Kell hogy legyen rajta erre billentyúzet kombináció. Például nekem több laptopom is van és az egyiken az fn + F5 a másikon meg az fn + F6.
Valószínűleg Neked is hasonló. Szokott jelzés lenni azon a funkció billentyűn ami kikapcsolja a monitort.
2/3 anonim válasza:
hi!
én úgy szoktam megoldani xp alatt, hogy ahol a képernyővédőt állítod, ott alul avn egy olyan gomb, hogy energiaellátás a felugró ablakban talán a speciális fülnél be tudod állítai, hogy mit csináljon a laptop, ha lecsukod. Itt beállíom, hogy nincs művelet, és ha lecsukom éjszakára akkor kikapcsol a monitor de a gépen megy tovább minden ugyanúgy.
3/3 A kérdező kommentje:
Én is az FN-F5 billentyűkombinációra gondoltam, mivel az F5-on egy laptop-monitor/monitor grafika látszódik, de hiába nyomom meg, mindíg a laptop monitort használja, nem kapcsolja ki soha. Lehet, hogy valamit be kellene állítani előtte?
2010. jún. 2. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!