Miért nem szól a mikrofonom?
Egyik napról a másikra elcsitult a mikrofonom és nem tudom miért...már mindent próbáltam (hangok tiltása-engedélyezése, másik lyukba tenni a jack dugót stb...) és nem tudom miért nem javul meg a gépen. A mikrofont megnéztem a telefonomon, ott normálisan szólt. Lehet a gép frissített és az miatt nem szól? (windows 10)
itt van egy kép a lejátszó eszközeimről, és felvételről.
köszönöm, hogy elolvastad!
Ha csak így simán beszélsz a mikrofonba, akkor az első képen a zöld csík ugrál normálisan?
Mert, ha igen, akkor lehet, hogy az alkalmazásokon belül kell beállítani a megfelelő lejátszóeszközt és felvevőeszközt is.
(Input device, Output device)
Ha "csak" kikapcsoltad és bekapcsoltad, akkor csinálj egy újraindítást is, mert a gyorsindítás miatt ilyenkor a frissítés nem biztos, hogy teljesen végigment.
A "High Definition Audio eszköz" egyébként nem a legtökéletesebb driver a hangkártyához, nem minden funkció működik hibátlanul vele.
Célszerű a gyártói driver-t telepíteni pl. alaplap vagy a laptopgyártó weboldaláról. (esetleg a chip-gyártótól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!