Miért nem szól a mikrofonom?
Figyelt kérdés
Van egy Vivanco Dm55 típusú stereo mikrofonom, melyhez vettem jack átformálót. Amikor bedugom érzékeli is, itt ugye bejelölöm a mikrofon bemenetet. Ám amikor próbálom használni egyszerűen nem használható. Mit tegyek?2016. okt. 9. 17:52
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Jah, a második linkben szereplő átalakító(vgy nem tom mi a neve) van. A masik az miért kell?
2016. okt. 9. 20:54
3/5 anonim válasza:
A sztereó jel két mono jelből áll jobb és bal.Na alapból a mikrofonod ez a két nagy 6.3 jack csatival van szerelve.
Ezt ha átalakítod kicsire (3.5) akkor már csak közösíteni kellene hogy az egyetlen mikrofon(rózsaszínű)aljzatába sztereóként bejusson.Erre kell a közösítő.
4/5 A kérdező kommentje:
Ertem köszi. És akkor csak ugyanugy. Be kell alitani ugye?
2016. okt. 11. 19:54
5/5 A kérdező kommentje:
Megcsináltam mindent. Közösítettem bedugtam a bemenetbe, beállítottam azt h mikrofon bemenet. Ám amikor bekapcsolom akkor még mindig nem veszi a hangomat. Mit tegyek?
2016. okt. 15. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!