Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Player Unknown BattleGrounds...

TheGame kérdése:

A Player Unknown BattleGrounds nevű játék az istenért nem akar el indulni mindig ezt írja ki Cannot find 'MSVCP140. DLL'. Please, re-install this application ír ki mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

probáltam újra rakni játékot vcredist újra rakni az összeset DLL be rakni minden mappájába és semmi

op rendszer win 10 64 bit enterprise vga:asus rx 460 4gb oc gaming strix cpu:i5 4460 3.20ghz 8gb ddr3 ram ez a config nem tudom segít e valamit köszönöm előre a válaszokat

#MSVCP140.dllPUBG
2017. dec. 3. 09:47
 1/10 anonim ***** válasza:
2017. dec. 3. 09:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért nem képes normálisan leírni senki ennek a játéknak a nevét?
2017. dec. 3. 10:12
 3/10 A kérdező kommentje:
mert csak te tudod le írni :S
2017. dec. 3. 14:41
 4/10 A kérdező kommentje:
a hiba még mindig fent áll ez vicc teljesen már o.o
2017. dec. 3. 16:28
 5/10 CspCsj ***** válasza:

Szükséges Visual C++ csomagokat telepítetted?

Például: [link]

2017. dec. 3. 18:53
 6/10 A kérdező kommentje:
igen fent van mind ez rejtély komolyan volt más játéknál ugyan így írta be másoltam a játék fő mappájába és kész de itt nem megy így sem
2017. dec. 3. 19:02
 7/10 CspCsj ***** válasza:

2015-ös Visual C++-ból az x64 és x86 verziók is fent vannak?

Steam kliensben jobbegérgomb a játékon > Tulajdonságok > Helyi fájlok fül > Játékfájlok épségének ellenőrzése gomb.

Windows rendszer-frissítések nincsenek esetleg kikapcsolva?

Próbáld indítani, majd az Eseménynaplóban (Start menün jobbegérgomb) nézd meg az indítási próbálkozás időpontja körüli hibabejegyzéseket.

A játék hibanaplóját itt találod: C:\Users\FELHASZNÁLÓNÉV\AppData\Local\TslGame\Saved\Logs

2017. dec. 3. 19:23
 8/10 A kérdező kommentje:
fura de nincs meg a TslGame mappa :/ érdekes
2017. dec. 4. 14:34
 9/10 CspCsj ***** válasza:

Nem voltam elég alapos, talán a következő helyre tették át a játékfájlokat:

C:\Users\FELHASZNÁLÓNÉV\AppData\Local\Shootergame\Config\WindowsNoEditor

A biztonság kedvéért a vcredist.exe telepítőket jobbegégomb > "Futtatás rendszergazdaként" indítsd.

Újraindítás volt utána? A kikapcsolás és bekapcsolás a Gyors rendszerindítás funkció miatt néha nem elég.

2017. dec. 4. 17:36
 10/10 A kérdező kommentje:
CSpCSj ezt nem hiszem el kész vicc !! rendeszergazdaként javítottam a vcredistet és jó lett :D köszi szépen a segítséget hálám üldözzön :)
2017. dec. 5. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!