Szerintetek jó ez a konfiguráció?
Videokártya: MSI GeForce GTX 1060 3GB GDDR5 192bit PCIe
Processzor: Intel Core i5-7600K Quad-Core 3.8GHz LGA1151
Alaplap: ASUS ROG STRIX B250G GAMING
RAM: Kingston HyperX Predator 8GB (2x4GB) DDR4 3000MHz
Táp: Corsair VS650 650W
HDD: Western Digital Caviar Blue 3.5" 1TB 64MB SATA3
Számítógép hűtő: DeepCool Maelstrom 240T (vízhűtés)
+ Hangfal: Led Sound Dancing Water 2.0
A hangfallal kapcsolatban az lenne a kérdésem hogy ha pl. játszok valamilyen játékkal,akkor a játék hangjára is ugrál a víz vagy csak zenére?
Maga a konfiguráció nem rossz bár a RAM az kifejezetten kevés, gondolom játszani szeretnél vele, és ahhoz minimum 10GB feletti ram szükséges ma már.Ezzel a konfiggal még kb 1-2 évig tudod max grafika körül játszani a játékokat. A HDD-t nagyon érdemes lenne inkább kisebbre váltani és mellé egy ssd-t higgy nekem ssd nélkül még problémák lesznek.. mondjuk egy 128GB-os ssd meg egy 500 as HDD valahogy jobb lenne.
+a hangfal szerintem a játék hangjára is ugrál.. hiszen honnan különböztetné meg egy driver, hogy az most zene vagy játék hang..
Hát ez így sok sebből vérzik. Tisztázzunk pár dolgot!
1. Ragaszkodsz az Intelhez?
2. Szeretnél tuningolni?
3. Mennyi a keret a gépre?
De ja vu...? A 11-es válaszomban leírtak ide is vonatkoznak körülbelül. Corsair VS-t semmiképp sem ajánlom tápegységnek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
Én is olvastam tegnap, de mivel elég válasz jött gondoltam hogy megérted...
Ez a konfig elég aránytalan, írj egy keretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!