A GeForce GT 545 jó lesz játszani valamennyire?
Videó kártyát akarok venni ,és 720p-n akarok játszani a játékokkal,jobban mondva nekem az is elég erre keresek vga-t ,és csak ezt a videókártyát tudom meg venni ,mert ennyi a keretem ,GeForce Gt 1030 már nem fér bele a keretembe ,na meg ebbe az árban sem tudom más vga-t venni mert a tápegységem nem hajtana ki mást ebbe az árban max ennél roszabb kártyákat hajtana ki még egy HD 7770-et sem hajtana ki, a kártya én úgy láttam ,hogy körübelűl teljesítményileg ott van a GT 740 közelében: [link]
és a gépigény.hu bár nem mintha az annyira jó lenne benchmarkban a gépigény.hu szerint egy erős a gtx 285-el,ezt a vga-t venném meg ,csak ebay-on találtam meg ezt a vga-t máshol nem: [link]
...?
A gépem:
AMD Athlon X4 760K
FSP FSP180-50LE 180W
8 GB RAM
Western Digital Black 3.5" 1TB 7200rpm
Jó lesz akkor már mint úgy a maga teljesítményéhez mérten?
GT545 70-100W között fogyaszt ahogy nézem, az már túl sok. Egyébként rossz kártya, az az összehasonlítás gagyi. A GT730 gyorsabb tőle nem hogy a GT740. Az ára is szörnyű, főleg ebay-ről nézve. Egyébként a GT730-nak elég sok változata van, szóval nem mind1 mihez hasonlítod, bár sztem a leggagyibb is gyorsabb nála.
Akárhogy is nézzük GT1030 lenne a legjobb. Nagyon jó belépőszintű kártya, nagyon alacsony fogyasztással ami neked pont jól jönne. Nézegesd a használt piacon, biztos van néha olcsón (akár újonnan beszerezve). Vagy marad a GT730.
De mégis mindeggyik oldal azt írja ,hogy a GT 545 erősebb ,és te azt írtad ,hogy a legagyagibb is biztos gyorsabb nála ,nos akkor ez azt jelentheti ,hogy nem azt meg nem tudom ,hogy melyik GT 730-hoz mérjem [link]
de akkor itt van egy Gigabyte GT 730 is úgy látom ez egy erősebb fajta 730 ,és még itt is a GT 545 jött ki győztesnek [link]
de ha már azt mondtad ,hogy 15k túl sok érte akkor itt van egy változat 11k-ért [link]
csak ez annyival rosszabb ,hogy 1 GB-os ,az meg 1'5 GB-s lett volna ,na meg van 3 GB-s változata is ha a 3 GB-t nem is de az 1'5 GB vramot csak ki használná ,de lehet a 3 GB-t is?!
Jobban utána nézve igazad van. Biztos voltam benne, hogy a GT730 újabb, de vannak változatai amelyek még ugyan úgy Fermi alapúak mint a GT545. De az újabbak is eléggé lebutított példányok, ezért szerepelhet ilyen rosszul (pl. a fenti linkben).
Jó lenne ha vki még hozzátenne, én mindenesetre nem venném meg a GT545-t. Az a táp kevés egy Athlon X4+GT545 mellé. (Összesen maxon megesznek 200W-t)
Rendben azt a 8 GB ddr3-mas ramot elcserélem 8 gb ddr4-re ,és van egy Pentium G4520 procim na meg hozzá alaplap a 4520 talán lehet erősebb mint a 760k ,és a GT 545 úgy láttam 70W-ot fogyaszt ,a G4520 pedig 51W-t akkor ez a konfig így fogyaszthat 121-151W között így már talán még ki tudja hajtani a tápom így a gépet ,de ha nem lesz még így sem jó akkor veszek egy GT 730-at és akkor ezt a GT 730-at venném [link]
azért az 1 GB-set mert arra a kártyára pont annyi ram az ideális max 2 meg 4 GB vramért nem éri meg plusz pénzt ki adni ,de hogyha így már ki hajtaná a tápegységem a konfigot akkor a GT 545-öt venném!
20000 forintért már teljesen új, aktív hűtéses darabot kapsz:
Vagy GT 740/GTX 650(ugyanaz, 75W alatt mindkettő) hardverapróról. Az 75W, de egyébként ha van elfekvőben G4520-ad lappal együtt akkor ezt tényleg add el ezt a konfigot és úgy már belefér az erősebb kártya. Még jobb szintén használt megoldás: R7 250, HD 7750, ezek 10k körül mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!