Milyen számítógép házat vennétek?
Figyelt kérdés
Ha most vennétek, milyet választanátok?
nekem olyan kellene ami nem túl nagy, micro-atx,jó legyen a hűtése,ne kínai gagyi legyen az összeszerelés,plexi oldal,és ha lehet akkor téglalap alakú legyen,tehát ne ívelt legyen az eleje,mint a legtöbbnek
2017. dec. 2. 08:02
1/6 anonim válasza:
Nekem is kb ilyenek voltak az igényeim, és szempont volt hogy minél halkabb legyen, így lett egy Fractal Desigc mini c a befutó. Nem mondható olcsónak de megérte.
2/6 anonim válasza:
Régen enis vettem egy nem rosszat, plexis fekete hatalmas (egy tisis elfér benne..), de rájöttem h a legolcsóbb is ua anyira jo
Hisz kb csak te látod h mien..
És ha melegszik akk úgyis leszeded oldalát max havonta portalanitasz, amúgy (gépház oldalát ha nem szeded le) meg kb 2 havonta kell..
4/6 anonim válasza:
Vagy veszel normalis hazat es ventilatort bele, porszurot (akar harisnyat) teszel a beffujo ventikhez, oldalat ha leveszed csak art mert megszunik a legaramlas, es 2 evente portalanitod. Szerintem nem nagyon neztel utana mit hogyan kell hasznalni, elozo valaszolo.
5/6 anonim válasza:
Plexi oldalas házat én tuti nem vennék, karcolódik és nem valami szép egy idő után, akkor már inkább üveg.
Phanteks P400, ha mégis plasztik oldalas kell akkor S340 vagy H440.
6/6 A kérdező kommentje:
plexi,üveg,rács..ilyenem még nem voltak,csak a hagyományos ház, porszűrő úgy tudom az újabbaknál már van,ilyen mágneses szerű,olyanra gondoltam,hogy hátra egy 12 cm-es előre pedig 2db 12-cm,es mondjuk cooler masterre gondoltam,meg persze a processzorra raknék,a gyári helyett egy cooler master tx3 evo-t és szerintem így jól átmozgatná a levegőt ..., amiket küldtetek,igen ilyenekre gondoltam,szép letisztultak, köszönöm a válaszokat
2017. dec. 2. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!